Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Η πίεση του β΄ ημιχρόνου έφερε το «τρίποντο» για τον Π.Ο.Ε.

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» για την ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας, που επικράτησε με 2-0 του δυνατού Σμόλικα Φαλάνης, μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή, παίζοντας ομαδικά και μεθοδικά, «φούλαρε» για τα καλά τις μηχανές της ιδίως στο β΄ ημίχρονο και κατάφερε να πάρει ένα ακόμη πολύτιμο «τρίποντο». Ο φιλοξενούμενος Σμόλικας Φαλάνης, που ήταν μαχητικός και δυνατός, αν και προσπάθησε δεν τα κατάφερε να πάρει κάτι από το γήπεδο της Ελασσόνας.

Φάσεις – γκολ

2΄: Δυνατό σουτ του Ελευθεριάδη, με τη μπάλα να φεύγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σμόλικα Φαλάνης.

11΄: Σουτ του Μπούσια, διώχνουν σε κόρνερ οι φιλοξενούμενοι.

12΄: Κεφαλιά του προωθημένου Μπούσια από καλή θέση και η μπάλα φεύγει άουτ

15΄: Σουτ του Ελευθεριάδη από καλή θέση και μπλοκάρει ο Μόρας.

17΄: Ωραία προσπάθεια των παικτών του Σμόλικα, η μπάλα στα πόδια του Σκούπρα, που από δεξιά σουτάρει και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Γκουτζουρέλα.

47΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Ματούλα και η μπάλα μόλις άουτ.

63΄: Ο Ματούλας εκτελεί φάουλ και η μπάλα αφού κοντράρει σε αμυντικό του Σμόλικα, χτυπά στο δοκάρι του Μόρα και απομακρύνεται.

73΄: Ωραία προσπάθεια των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Περτζιόνι που με σουτ βρίσκει το δοκάρι, και στην επαναφορά της μπάλας ο ίδιος παίκτης με κοντινό σουτ γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.

79΄: Μακρινό σουτ του Ματούλα και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Μόρα.

84΄: Ο ΠΟΕ συνεχίζει να πιέζει τον Σμόλικα. Νέα ομαδική προσπάθεια για την ομάδα της Ελασσόνας, ο Ελευθεριάδης από αριστερά και πίσω από το κέντρο θα πασάρει στον Ματούλα, που με όμορφη πάσα θα βρει απέναντι τον Καραμάνο, με προσποίηση θα βγάλει αμυντικό και τερματοφύλακα εκτός θέσης και με ψύχραιμο σουτ θα γράφει το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη.

90΄: Αποβολή(με δεύτερη κίτρινη) του Περτζιόνι του ΠΟΕ .

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Καραγιάννης, Διαμαντής, Αρχοντής.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης Ι., Γκαραβέλης, Γεωργούλης, Περτζιόνι, Συνάπαλος(46΄ Καραμάνος, Μπούσιας, Κυρίτσης Αθ., Ελευθεριάδης(90΄ Καλτέκης), Ματούλας(88΄ Μηνάς), Τσένος.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ(Κακανούλιας): Μόρας, Πατσής, Λιανός, Μπουζούκας, Κολοβός, Μάρκου, Κόκρας(88΄ Νινόπουλος), Στημονιάρης(74΄ Βάνης), Σκούπρας, Κακαβίτσης, Δάσσιος.

Του Γιάννη Μουκίδη (eleftheria.gr)
Φώτο: Ανδρέας Νικούλης