Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Σημαντική νίκη για τον Π.Ο.Ε

Μετά από ένα δυνατό, γρήγορο παιχνίδι, που κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Π.Ο. Ελασσόνας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του φιλοξενουμένου Ηρακλή Λάρισας και να επικρατήσει με 3-2 .

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι και αποτελεσματικοί και με καλή κυκλοφορία της μπάλας και με οργανωμένες επιθέσεις κατάφεραν να πάρουν ακόμη ένα «τρίποντο», πολύτιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό είναι πως οι παίκτες του Π.Ο.Ε., που πάλεψαν έως και το τέλος ένα δύσκολο ματς, καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους τους.

Η σκληροτράχηλη ομάδα του Ηρακλή Λάρισας προσπάθησε για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά το γκολ – «χρυσάφι» του ψηλού του Π.Ο.Ε. Καριπίδη στο 87΄ …τους οδήγησε στην ήττα.

Ο αγώνας δεν είχε μεγάλες φάσεις και ευκαιρίες στις δύο περιοχές των αντιπάλων, πέρα από ένα δυνατό σουτ του Ματούλα από τα αριστερά που βρήκε στη συμβολή των δοκαριών της εστίας του Ηρακλή και έφυγε άουτ και …βέβαια τα 5 γκολ του αγώνα.

ΓΚΟΛ:
4΄: Δυνατό σουτ του Καριπίδη καταλήγει στα δίκτυα του Μπακαρού κάνοντας το 1-0, αφού προηγήθηκε άλλο σουτ του δραστήριου Μακανίκα και «στρώσιμο» της μπάλας από τον Ματούλα στον ψηλό του Π.Ο.Ε.
45+ ΄: Λάθος του Μπούσια στο κέντρο του γηπέδου, σε επικίνδυνη θέση, δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του Ηρακλή να προχωρήσουν, να συνδυαστούν και με σουτ στην περιοχή ο Γιώργος Ντουνούδης να ισοφαρίσει σε 1-1 .
50΄: Εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Π.Ο.Ε., η μπάλα από τα πόδια του Καριπίδη πάει στον δαιμόνιο Ματούλα, που από τα αριστερά με δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα στο δεξί «παράθυρο» της εστίας των φιλοξενουμένων, γράφοντας το 2-1, μέσα σε πανηγυρισμούς. Υπέροχο γκολ που καταχειροκροτήθηκε.
66΄: Ωραία επίθεση του Ηρακλή Λάρισας, η μπάλα στα πόδια του Λαβατσιώτη, που με δυνατό σουτ(…αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι) ισοφαρίζει σε 2-2 .
87΄: Από δεξιά, ο Ματούλας ξεφεύγει και επιτίθεται, δίνει στον εξαιρετικό Καριπίδη στην περιοχή και αυτός «τσιμπάει» τη μπάλα και με έξυπνο κοντινό πλασέ γράφει το τελικό 3-2 , μέσα σε πανηγύρια.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Καραγιάννης, Ακρίβος, Παραφέστας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παγκαρλιώτας):
Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Νταμπόσης, Περτζιόνι, Μπούσιας(68΄ Γκαραβέλης), Κυρίτσης Αθαν.(45΄ Ελευθεριάδης), Μακανίκας(62΄ Ντούφας), Συνάπαλος, Καραμάνος, Ματούλας, Καριπίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βλαχούλης): Μπακαρός, Βαρδαμόπουλος, Μπαλαμούτης, Αρχοντής(45΄ Γουργιώτης), Λιάκος, Μπαμής(80΄ Κατσάρας), Ντουνούδης(60΄ Λαβατσιώτης), Παπαδάμου, Μαυρομάτης, Μπέης, Ταστεμερίδης.

Του Γιάννη Μουκίδη