Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Εντός έδρας ήττα για τον Π.Ο.Ελασσόνας

Μετά από ένα δυνατό αγώνα, η φιλοξενούμενη ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου «απέδρασε» από την Ελασσόνα, επικρατώντας του τοπικού Π.Ο. Ελασσόνας με 1-2, με τέρμα του Κώστα Τσιαντούλη στο 87΄ .

Οι γηπεδούχοι του Π.Ο.Ε. παρουσιάστηκαν στο γήπεδο με αρκετές ελλείψεις, κάτι που φάνηκε στην εξέλιξη του παιχνιδιού, έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα αποτελεσματικό και σαφώς πιο έμπειρο Καλοχώρι, που παίζοντας έξυπνα κατάφερε να πάρει το πολύτιμο εκτός έδρας «τρίποντο».

Φάσεις – γκολ:
5΄: Ωραία προσπάθεια από δεξιά του Ματούλα του ΠΟΕ, που ξεφεύγει και σουτάρει, αλλά διώχνουν δύσκολα και απομακρύνουν τη μπάλα οι αμυντικοί του Καλοχωρίου.
9΄: Δυνατό σουτ του Νεστορίδη από καλή θέση και η μπάλα φεύγει άουτ.
33΄: Επίθεση των φιλοξενουμένων, η μπάλα στα πόδια του Ταρταμπούκα, που πέφτει στο έδαφος μετά από δυνατή προσπάθεια Ελασσονίτη αμυντικού, που διώχνει τη μπάλα. Ο διαιτητής καταλογίζει ανατροπή και πέναλτι, απόφαση που κάνει τους Ελασσονίτες να διαμαρτυρηθούν έντονα στο διαιτητικό «τριο». Μετά από διαβουλεύσεις, την «εσχάτη των ποινών» αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Ταρταμπούκας, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΟΕ Μιγδάνης πέφτει στην αριστερή του γωνία και αποκρούει σωτήρια, καταχειροκροτούμενος!
45΄: Ωραίο σουτ του Ματούλα υποχρεώνει τον τερματοφύλακα του Καλοχωρίου να αποκρούσει με εξαιρετική προσπάθεια.
50΄: Δυνατό σουτ του δραστήριου Νεστορίδη και ο έμπειρος γκολκίπερ του ΠΟΕ αποκρούει σωτήρια.
62΄: Συνεργασία των παικτών του Καλοχωρίου, η μπάλα στα πόδια του πολύ καλού Μπούνα, που με σουτ γράφει το 0-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.
73΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Ματούλα, και το έξυπνο σουτ που κάνει φέρνει τη μπάλα να σκάει στο έδαφος, να ξεγελάει τους παίκτες των φιλοξενουμένων και να καταλήγει στην εστία του Καλοχωρίου, κάνοντας το 1-1, μέσα σε χειροκροτήματα.
87΄: Προσπάθεια των παικτών των φιλοξενουμένων από τα αριστερά, η μπάλα στα πόδια του νεοεισελθόντα Τσιαντούλη Κώστα, που με σουτ γράφει το 1-2, μέσα σε πανηγυρισμούς.
90΄: Νέα προσπάθεια του Καλοχωρίου, απέναντι στους εμφανώς κουρασμένους και απογοητευμένους γηπεδούχους, το δυνατό σουτ του εξαιρετικού Ταρταμπούκα αποκρούεται από τον Μιγδάνη και στη συνέχεια της φάσης(…με την επιστροφή της μπάλας), το νέο δυνατό σουτ του Μπούνα βρίσκει το δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κουκούλης, Νατσιούλας, Παλαμίδας

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παγκαρλιώτας):
Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Νταμπώσης, Περτζιόνι, Μπούσιας(49΄ λ.τ. Καραμάνος), Συνάπαλος, Ντούφας, Κυρίτσης Αθαν.(90΄ Θεμελής), Μάρκου(90΄ Γεωργούλης), Ματούλας, Καριπίδης.

ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης, Νεστορίδης, Έξαρχος, Βενέτης, Σπυρόπουλος, Ταρταμπούκας(92΄ Δακτυλάς), Παιδής(66΄ Τσιαντούλης Κ.), Μπούνα, Λουκανίκας(90΄ Λίταινας), Μάρκου.

Toυ Γιάννη Μουκίδη