Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Πρεμιέρα με ισοπαλία για τον Π.Ο.Ελασσόνας

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Π.Ο. Ελασσόνας και Αμπελωνιακός, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής κατηγορίας. Αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 , μετά από ένα δυνατό παιχνίδι(με την μπάλα να πηγαινοέρχεται και στις δύο περιοχές), που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων, έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο του κανονικού αγώνα και των καθυστερήσεων.

Παρήγορο η παρουσία αρκετών φιλάθλων στις κερκίδες, παρά…τον καύσωνα του Σεπτεμβρίου.

Οι γηπεδούχοι, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν έως και τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας ψύχραιμα και μεθοδικά, κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας(…χρήσιμης για τη συνέχεια του πρωταθλήματος).

Όπως και νάχει, με την απόδοση τους, και οι δύο ομάδες, Π.Ο.Ε. και Αμπελωνιακός έδειξαν πως στο «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΛ θα είναι «σκληρά καρύδια» για τους αντιπάλους τους.

ΦΑΣΕΙΣ:
3΄: Ευκαιρία…με το «καλημέρα» για τους φιλοξενούμενους, όταν από καλή θέση ο Σπυρόπουλος με σουτ στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ .
30΄: Μετά από κόρνερ που εκτελεί ο Σισμανίδης, η κεφαλιά του προωθημένου «ψηλού» Γεωργούλα» φεύγει μόλις άουτ από το δεξιό δοκάρι της εστίας του Αμπελώνα.
33΄: Ο Αρσένης των φιλοξενουμένων δίνει τη μπάλα στον Καρυπίδη, που από καλή θέση με σουτ την στέλνει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μιγδάνη.
39΄: Ωραία ομαδική προσπάθεια των Ελασσονιτών. Η μπάλα στα πόδια του Καραμάνου, που από καλή θέση σουτάρει…στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
46΄: Νέα μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων, όταν μετά από συνεργασία των παικτών, το σουτ του Καραμάνου φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα Βραζίτικου.
50΄: Σουτ του Ελευθεριάδη και η μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αμπελωνιακού.
54΄: Αντεπίθεση των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα από τα δεξιά στα πόδια του Μάρκου, που σουτάρει…στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αμπελώνα.
75΄: Ευθύβολο δυνατό σουτ του Ρόκα και η μπάλα βρίσκει το δοκάρι του Μιγδάνη και φεύγει άουτ!
80΄: Προσπάθεια του δραστήριου Μιχούλη, που ξεφεύγει και σουτάρει υποχρεώνοντας τον διακριθέντα γκολκίπερ Βραζίτικο να αποκρούσει σωτήρια.
81΄: Νέα σωτήρια απόκρουση του Βραζίτικου, σε νέο κοντινό σουτ των Ελασσονιτών που επιμένουν.
94΄: Διπλή ευκαιρία του ΠΟΕ να σκοράρει, όταν το δυνατό σουτ του Ελευθεριάδη …βρίσκει τον «τοίχο» του εξαιρετικού Βραζίτικου και στη συνέχεια της φάσης το σουτ από τα αριστερά του νεοεισελθόντα Καλτέκη φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων!

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κομισόπουλος, Καραγιάννης, Μπουρονίκος.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Παγκαρλιώτας): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Γκαραβέλης, Γεωργούλας, Μπούσιας, Ελευθεριάδης, Ντούφας, Σισμανίδης, Μάρκου, Ματούλας, Καραμάνος(80΄ Καλτέκης).

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ(Παραφέστας): Βραζίτικος, Αρσένης(54΄ Δαλακούρας), Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας, Γκόλτσιος, Χατζούλης, Ψύρρας, Ρόκα, Καρυπίδης, Σπυρόπουλος(61΄ Ραποτίκας), Λιόντος(70΄ Παππάς).


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ