Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Φιλική νίκη του ΠΟΕ επί του Αμπελωνιακού.

Νίκη με καλή εμφάνιση για τον Π.Ο. Ελασσόνας που επικράτησε άνετα με 3-0 στο φιλικό προετοιμασίας με τον ανανεωμένο Αμπελωνιακό.

Οι Ελασσονίτες διατήρησαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έδειξαν ορεξάτοι με καλή κυκλοφορία της μπάλας, συνδυασμούς και «πρέσινγκ», μη αφήνοντας τους Αμπελωνίτες να κινηθούν επικίνδυνα προς την εστία του Π.Ο.Ε.

Η ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα πέτυχε 3 γκολ, έχασε ευκαιρίες, έδειξε πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο και δίκαια χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 30’ (σε χέρι εντός περιοχής), που εκτέλεσε ο Κωτούλας, αλλά ο βελτιωμένος Γκουτζουρέλας έπεσε στην αριστερή του γωνία και το απέκρουσε.

ΤΑ ΓΚΟΛ:

12΄: Ωραία προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ με κυκλοφορία της μπάλας. Ο Νταμπόσης δίνει στον Ντούφα, αυτός στον Ματούλα που ξεφεύγει με τρίπλα και τη δίνει στον Μπούσια, και ο τελευταίος με σουτ γράφει το 1-0.

16΄: Ο Καραμάνος πασάρει στον Ματούλα, που με σουτ κάνει το 2-0 .

70΄: Έξυπνη προσπάθεια του νεαρού Θαν. Κυρίτση, που ξεφεύγει και με κοντινό σουτ γράφει το 3-0, μέσα σε χειροκροτήματα.

Το αγώνα διηύθυνε ο κ. Σουλιώτης με βοηθούς την κ. Τσακνάκη και τον κ. Μπουρουτζήκα.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παγκαρλιώτας): Γκουτζουρέλας (70’ Καζακλάρης), Κυρίτσης Ι., Νταμπόσης, Περτζιόνι, Γκαραβέλης, Μπούσιας, Ελευθεριάδης, Σισμανίδης, Ντούφας, Ματούλας, Καραμάνος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Στατήρης, Κυρίτσης Αθ., Γεωργούλας Λάζ., Τριανταφύλλου, Μπαριγιάννης, Θέμελης, Ζυγογεώργος, Τάμπας, Γεωργούλας, Ουσταμπασίδης, Μίχης.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Παραφέστας): Καρυπίδης, Τζιαρτζιάνης, Παππάς, Χατζούλης, Ζητούνης, Βούκιας, Ραμποτίκας, Κωτούλας, Λιόντος, Σπυρόπουλος, Βουγιουρδής.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κανάκης, Νταλαμπύρας, Ανατολίτης, Μπιζιώτας, Νταφούλης, Πούλιος, Αρσένης, Δράμης, Φετάου, Γιάννος, Ψύρρας.

Του Γιάννη Μουκίδη (eleftheria.gr)