Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΛ ο Π.Ο.Ελασσόνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, στη συνεδρίαση του, αφού συζήτησε για διάφορα τρέχοντα θέματα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, πήρε και τις παρακάτω αποφάσεις:

*Μετά την άρνηση της ομάδας Κεραυνός Παραποτάμου να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και την επίσης έγγραφη άρνηση της α΄ επιλαχούσας ομάδας της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας Προοδευτικής Ανάβρας να καλύψει τη θέση που εκκενώθηκε, η ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας θα καταλάβει τη θέση αυτή, ως δεύτερη επιλαχούσα της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας.

*Στην Α1 κατηγορία, τη θέση της ομάδας Π.Ο. Ελασσόνας που ανέβηκε στην Α΄ κατηγορία σαν δεύτερη επιλαχούσα της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας, καταλαμβάνει η ομάδα του Ροδιακού, σαν πρώτη επιλαχούσα της βαθμολογίας της β΄ κατηγορίας του πρωταθλήματος 2014 - 2015.

*Τις θέσεις των ομάδων Μαχητής Τερψιθέας και ΠΑΕ Πλατυκάμπου που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας 2015 - 2016 και μετά την έγγραφη άρνηση της ομάδας Κεραυνός Δέντρων να καταλάβει μία από τις 2 θέσεις που εκκενώθηκαν σαν επιλαχούσα της βαθμολογίας της Β΄ κατηγορίας περιόδου 2014 - 2015, τις θέσεις αυτές καταλαμβάνουν οι επόμενες επιλαχούσες της βαθμολογίας της β΄ κατηγορίας περιόδου 2014 - 2015 ομάδες Απόλλων Βρυσιών και Σ.Σ. Ραψάνης.

*Ενέκρινε τον οικονομικό προϋπολογισμό που θα κατατεθεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση της 20 Αυγούστου 2015 *Έκανε αποδεκτή την πρόταση της Τεχνικής Επιτροπής της Ένωσης και προσλαμβάνει για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 - 2016, ως προπονητές των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων της Ε.Π.ΣΛ., τους κ.κ. Γιώργο Καμάκα και Γιώργο Κεραμάρη.