Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ο Αλέξης Παγκαρλιώτας ο νέος προπονητής του Π.Ο.Ε. - O Δημήτρης Μιγδάνης η πρώτη μεταγραφή

Σε μια συνάντηση που διήρκησε μόλις μία ώρα, ο Αλέξης Παγκαρλιώτας, πρώην ποδοσφαιριστής της Ελασσόνας πριν χρόνια και αρχηγός της, έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Π.Ο.Ε. Άλκη Παλάγκα και θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας για την σεζόν 2015-2016.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας ο νέος coach τόνισε χαρακτηριστικά: «Επιστρέφω σε μια πόλη που αγωνίστηκα ως ποδοσφαιριστής και αποφάσισα μαζί με την διοίκηση του Π.Ο.Ε. να συνεχίσω στα πρωταρχικά μου βήματα και ως προπονητής. Με την πόλη με συνδέει βαθιά φιλία και στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια ομάδα, που θα είναι ενωμένη στα εύκολα και στα δύσκολα, αξιοποιώντας πλήρως το συμπαγές υλικό ποδοσφαιριστών από την επαρχία Ελασσόνας, που διαθέτει τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Παλάγκας τόνισε: «Είναι χαρά μας σήμερα να υποδεχόμαστε εδώ τον Αλέξη Παγκαρλιώτα, ένα δικό μας παιδί και να βάζουμε ως στόχο να δει ο κόσμος στο γήπεδο, μια ομάδα από Ελασσονίτες ποδοσφαιριστές που θα έχουν πειθαρχία, ενότητα και θα παίζουν για την ιστορική φανέλα του Π.Ο.Ε.».

Ο νέος προπονητής του Π.Ο.Ελασσόνας Αλέξης Παγκαρλιώτας θα έχει την πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας το Σάββατο 11 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας.

Ο Δημήτρης Μιγδάνης στον Π.Ο.Ε.
Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή για τον Π.Ο.Ε. με τον Δημήτρη Μιγδάνη με καταγωγή από την επαρχία Ελασσόνας να δίνει τα χέρια με τον Πρόεδρο της ομάδας Άλκη Παλάγκα. Ο νεαρός τερματοφύλακας έρχεται να ενισχύει με την θέση που αγωνίζεται την ομάδα της Ελασσόνας.