Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Π.Ο.Ε.: «Ρίχνουμε το βάρος στις Ακαδημίες φέτος. Εκκίνηση αρχές Σεπτεμβρίου»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η διοίκηση του Π.Ο.Ε. μαζί με τους προπονητές της Ακαδημίας του ποδοσφαιρικού τμήματος αφού πρώτα ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας των διοικητικών μελών με τους Φάνη Τσέλιου, Βασίλη Τσονούλη και Γιώργο Σαπουνά.

Ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Παλάγκας τόνισε πως: «Ρίχνουμε το βάρος φέτος στις Ακαδημίες. Και ανεβάζουμε τον πήχη ακόμη περισσότερο με καλύτερες αθλητικές υποδομές στα βοηθητικά γήπεδα της ομάδας μας και με ακόμη καλύτερη συνεργασία των τριών γενικών αρχηγών-εφόρων των τμημάτων μας, των κ.κ. Δημήτρη Κωνσταντινίδη-Κώστα Κουρδή και Τάσου Δατσογιάννη με τους προπονητές μας. Οι γενικοί αρχηγοί της ομάδας μας θα λειτουργούν και σαν Υπεύθυνοι των Ακαδημιών, με τον αρχιπροπονητή των ακαδημιών Φάνη Τσέλιο να έχει τον πρωταρχικό ρόλο στην οργάνωσή τους».

Από την πλευρά του ο coach Φάνης Τσέλιος δήλωσε: «Ο νόμος ύπαρξης της Ακαδημίας είναι ο Αθλητισμός. Και με την δυνατότητα, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια να βγουν παιδιά στην πρώτη ομάδα και να την στελεχώσουν. Από την Ακαδημία μας φέτος δεν αποκλείεται κανένα παιδί. 1η Σεπτεμβρίου θα ειδοποιηθούν όλοι οι γονείς των παιδιών και οι μικροί αθλητές μας, τηλεφωνικώς και από τα Μ.Μ.Ε.. Και στη συνέχεια θα γίνουν οι εγγραφές και εκκίνηση των ακαδημιών με τουρνουά και σεμινάριο στους γονείς από την διοίκηση και τους προπονητές του Π.Ο.Ε.»..