Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

«Φρέσκος» αέρας στον Π.Ο.Ε. με ένωση δυνάμεων για την νέα χρονιά!

Με αίσιο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν στον Π.Ο.Ε. οι εκλογικές συμπληρωματικές διαδικασίες, που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος της ομάδας Άλκης Παλάγκας, αφού στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ελασσόνας και στο νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε νέα μέλη προστέθηκαν και μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο για την ιστορική ομάδα της επαρχίας Ελασσόνας.

Ο Πρόεδρος Άλκης Παλάγκας εκλέχτηκε ξανά στην θέση την οποία κατείχε παμψηφεί και πλέον θα πλαισιώνεται από τους αντιπροέδρους Αντώνη Λιάνο και Κώστα Γκουρένα αλλά και την σημαία της ομάδας, στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Σαμαρά να αναλαμβάνει το πόστο. Δύο επίσης βετεράνοι που αγωνίστηκαν στις ομάδες της Ελασσόνας, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο Κώστας Κουρδής αναλαμβάνουν τις θέσεις του Γενικού Αρχηγού και του εφόρου, αντίστοιχα.

Αναλυτικά το νέο διοικητικό συμβούλιο:
Πρόεδρος: Άλκης Παλάγκας
Αντιπρόεδρος Α’: Αντώνης Λιάνος
Αντιπρόεδρος Β΄: Κώστας Γκουρένας
Τεχνικός Διευθυντής: Γιάννης Σαμαράς
Γενικός Αρχηγός Α΄: Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Γενικός Αρχηγός Β΄: Αναστάσιος Δατσογιάννης
Έφορος Α΄: Κώστας Κουρδής
Έφορος Β΄: Νίκος Βίτκος
Γενική Γραμματέας-Ταμίας: Αλεξία Παλάγκα
Μέλη: Θοδωρής Δριστέλας, Κώστας Τρανουλίδης, Θεόδωρος Λαναρίδης, Λευτέρης Χατζούλης

Αναπληρωματικά μέλη: Νίκος Αργυρόπουλος, Θανάσης Λυγούρας, Θωμάς Κωσταφάκας, Μιχάλης Παλάσκας

Ο Πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Παλάγκας τόνισε: «Ξεκινάμε σήμερα μια νέα προσπάθεια, συνέχειας της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν για την ομάδα μας, τον Π.Ο.Ε. και για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ευχαριστώ όλα τα νέα μέλη για την στήριξη και πρώτο μας μέλημα είναι η απόκτηση ενός προπονητή που θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν καλύτερο ποδόσφαιρο και θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο το ποδοσφαιρικό μας τμήμα».

Ο Αντιπρόεδρος του Π.Ο.Ε. Αντώνης Λιάνος τόνισε: «Επιστρέφω σήμερα στην ομάδα που πριν χρόνια που έδωσε την δυνατότητα να ηγηθώ της προεδρίας και της ηγεσίας της. Σήμερα είναι μεγάλη μου η χαρά γιατί θα βρίσκομαι δίπλα στον Πρόεδρο Άλκη Παλάγκα που πέρυσι ολοκλήρωσε μια χρονιά στον Π.Ο.Ε., με καλή αγωνιστική πορεία, με Ελασσονίτες ποδοσφαιριστές και με ισοσκελισμένους προυπολογισμούς, με καθαρό ταμείο εσόδων-εξόδων και με όνειρο ο Π.Ο.Ε. να γράψει ακόμη μια λαμπρή σελίδα στην τεράστια ιστορία του. Καλούμε όλους τους φίλους και τους παλαίμαχους δίπλα μας, σε αυτήν την νέα προσπάθεια».