Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Π.Ο.Ελασσόνας – Δωτιέας Αγιάς (Δηλώσεις προπονητών)

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι δύο προπονητές, Κώστας Μάγγος (Δωτιέας Αγιάς) και Νίκος Φώλλας (Π.Ο.Ελασσόνας), δήλωσαν στο Ράδιο Ελασσόνα 88.4.

Κώστας Μάγγος (Δωτιέας Αγιάς): Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτερη από την Ελασσόνα, δικαιούμασταν ένα γκολ, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την αποβολή προσπαθήσαμε με δέκα παίκτες να κρατήσουμε το μηδέν και στην αντεπίθεση να κάνουμε κάποιο γκολ, δεν τα καταφέραμε, πέτυχε η Ελασσόνα το γκολ και κέρδισε δίκαια.


Νίκος Φώλλας (Π.Ο.Ελασσόνας): Αυτό που λέγαμε όλοι την εβδομάδα με τους παίκτες μου, είναι ότι πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Λαμία και Γραβιά. Αυτό που μας στέρησε η τύχη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, νομίζω ότι το πήραμε στο παιχνίδι με την Αγιά και λέω τύχη γιατί και με τη Λαμία και με τη Γραβιά η ομάδα μου δημιούργησε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες, και οι αντίπαλοι μας με τρεις τελικές προσπάθειες, πέτυχαν ισάριθμα γκολ.
Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο παιχνίδι, ειδικά το πρώτο ημίχρονο, μπλοκαριστήκαμε από την ομάδα της Αγιάς, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε περισσότερες πρωτοβουλίες, είχαμε την κατοχή της μπάλας, εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα που αποκτήσαμε και μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ το οποίο αποτελεί τονωτική ένεση για τη συνέχεια, που πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερη, γιατί αυτή η νίκη μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της περιοχής, που επικροτεί την προσπάθεια μας, και είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι μετά από δύο ήττες, γέμισε ξανά το γήπεδο της Ελασσόνας.
Θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο της Ελασσόνας ακόμη καλύτερη συνέχεια και εύχομαι καλή πορεία στη ομάδα της Αγιάς.