Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

"Χτύπησε" στις καθυστερήσεις ο ΠΟΕ

Ο Π.Ο.Ελασσόνας ήταν ο νικητής του τοπικού ντέρμπυ, δεύτερο συνεχόμενο, καθώς την προηγουμένη εβδομάδα είχε κερδίσει στην έδρα του τον Δωτιέα Αγιάς. Στο σημερινό παιχνίδι "χτύπησε" στις καθυστερήσεις του αγώνα στον Πυργετό μετατρέποντας το μέχρι τότε ισόπαλο σκορ σε επικράτηση με 2-1, ένα αποτέλεσμα που του έδωσε ουσιαστική βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ώθηση. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 34' με τον Κούρο (σουτ μετά από ενέργεια του Νάστα) αλλά δεν χάρηκαν για πολύ το προβάδισμά τους, αφού στο 36' ο Θανάσης ισοφάρισε με σουτ αξιοποιώντας την εκτέλεση φάουλ του Φλώρου. Το παιχνίδι ήταν στην συνέχεια "ανοιχτό" σε οποιαδήποτε εξέλιξη αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δικαιώθηκαν στο 90'+3', όταν ο Στάθης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα Γκικούδη που έκανε κακή εκτίμηση με συνέπεια να διαμορφωθεί το τελικό 1-2.

Την κίτρινη του Θεσσαλονικέα διαιτητή Χαράλαμπου Αναστασίου είδαν οι Φλώρος (12'), Τριτάρης (53'), Μουρατίδης (66'), Γκαμπέτας (81'), ενώ απέβαλε τον τελευταίο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90'+1' (στην φάση που καταλογίστηκε το φάουλ που έκρινε τον αγώνα).

Την επόμενη Κυριακή ο Π.Ο.Ε υποδέχεται τον Α.Ο.Καρδίτσας, μια ομάδα έμπειρη και με καλούς ποδοσφαιριστές, σ ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά όλοι στον Π.Ο.Ε πιστεύουν, ότι με τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της περιοχής, που τον θέλουν για ακόμη μία φορά να βρεθεί στο πλευρό τους, θα καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Γιάννης Αλεξούλης): Γκικούδης, Μπαχτσιβάνος (58' Γκαμπέτας), Καρκαντάς (58' Τέγος), Ψωμολιάς, Μαντζαφούλης, Γ.Κουρδής, Νάστας, Τριτάρης, Γκαραλιάκος, Ζαφειρίου,Κούρο.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Κρίτσας, Παπαποστόλου, Θανάση, Κουμπούρας, Φλώρος, Μουρατίδης, Καραγκούνης (58' Στάθης), Φ.Γκουντρουμπής, Τόλιος (76' Ζηρδέλης),Σκλάβος.


* Η διοίκηση του ΠΟΕ ευχαριστεί την αντίστοιχη του ΑΣ Πυργετού για την άψογη φιλοξενία, ενώ οι ποδοσφαιριστές του επιθυμούν να αφιερώσουν την επιτυχία τους στον νέο πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Τριανταφύλλου.