Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Δεν χωρά απογοήτευση...

Παρά το άσχημο ξεκίνημα, όλοι στην ομάδα του Π.Ο.Ελασσόνας υποστηρίζουν ότι με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα. Έχουν δηλώσει ότι τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν και είναι πεπεισμένοι, ότι με οδηγό τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε η ομάδα, την ερχόμενη Κυριακή, μαζί με τη βοήθεια του κόσμου, που είναι κοντά σε αυτή τη νέα προσπάθεια διοίκησης και ποδοσφαιριστών, θα πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
Η διοίκηση του Συλλόγου με ανακοίνωση της, ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους της περιοχής που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, και τους καλεί να τη στηρίξουν στην εντός έδρας αναμέτρηση, με τον Δωτιέα Αγιάς, ώστε να την βοηθήσει ,να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της.

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων.
Η περιοχή της Ελασσόνας κινείτε στους ρυθμούς του Κυριακάτικου λαρισινού ντέρμπι του 4ου Ομίλου της Δ' Εθνικής και ήδη ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων. Το εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στην είσοδο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.
Σημεία προπώλησης: Καφενείο Παραλία, Μικρό Καφέ, καφέ Μονοπώλιο,
καφέ DEJAVU, καφέ-μπαρ ΟΞΥΓΩΝΟ, καφέ Enjoy, καφέ Τσέλιος (Βαρόσι) και στο ψιλικατζίδικο Γκουτζουρέλας.

Επίσκεψη στα σχολεία της Ελασσόνας
Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, αντιπροσωπεία του Π.Ο.Ελασσόνας, με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Βαγγέλη Γκουτζουρέλα, αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας θα βρεθούν στο Γυμνάσιο Ελασσόνας, όπου και θα μοιράσουν εισιτήρια στους μαθητές ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας ματς με τον Δωτιέα Αγιάς και θα ενημερώσουν καθηγητές και μαθητές για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου σε κάθε παιχνίδι της ομάδας.

Ευχαριστεί για τη φιλοξενία
Ο Π.Ο.Ελασσόνας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί θερμά τον Ανδρούτσο Γραβιάς για την άψογη φιλοξενία του.

Πηγή: ElassonaSport.gr