Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

«Αποκαλύφθηκε» χθες ο …νέος Π.Ο. Ελασσόνας!

Του Γιάννη Μουκίδη(Γραφείο «Ε»)
Με μια λιτή, αλλά και ουσιαστική σε μηνύματα, εκδήλωση στο Δημαρχείο Ελασσόνας, έγινε χθες το μεσημέρι, η παρουσίαση του Π.Ο. Ελασσόνας.
Αρχικά, παρουσιάστηκαν τα μεταγραφικά αποκτήματα του εφετινού Π.Ο.Ε., και στη συνέχεια οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας που προωθήθηκαν από την εφηβική στην ανδρική ομάδα, δίνοντας και το στίγμα του ποδοσφαίρου της Ελασσόνας, που θα στηριχθεί κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Ελασσόνας, με την βοήθεια κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών.
Ακολούθησε η παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας, με την οποία θα εμφανίζεται στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, όπου θα αγωνίζεται εφέτος.
Στην όμορφη και συγκινητική εκδήλωση, που συντόνισε ο υπεύθυνος Τύπου Ανδρέας Νικούλης, μίλησαν ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. κ. Αντ. Λιάνος, ο γενικός αρχηγός Γιάννης Δραγατσίκης, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Φώλλας
Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Ελασσόνας Γ. Πασχόπουλος, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Αθ. Ζιώγας, το μέλος της ΕΣΚΑΘ Ζ. Δότας, παράγοντες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ε. και αρκετοί φίλαθλοι.


Π.Ο.Ε. – Α.Ε. ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ 1-0

Σε χθεσινό φιλικό αγώνα, ο Π.Ο.Ε. επικράτησε της Α.Ε. Λεονταρίου Καρδίτσας με 1-0. Το γκολ σημείωσε ο Μουρατίδης στο 75΄.Ο αγώνας ήταν δυνατός και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν πολλούς ποδοσφαιριστές.