Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Αντώνης Λιάνος: «Ομάδα με αποδεδειγμένα πετυχημένη συνταγή η Δόξα»

Ο Π.Ο.Ε. συνεχίζει να οργώνει με την διοίκησή του, τις περιοχές όπου η οργάνωση του ποδοσφαίρου, αποτελεί το σήμα κατατεθέν, για ένα δημοτικό διαμέρισμα, όπως το Βλαχογιάννι και το καμάρι αυτού, την Δόξα. Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου η διοίκηση της ομάδας της Ελασσόνας, συναντήθηκε με την αντίστοιχη της Δόξας Βλαχογιαννίου και το προέδρου της Θεόδωρου Σαπουνά και η συζήτηση αφορούσε το μέλλον των ποδοσφαιριστών της περιοχής και η κατάλληλη αξιοποίησή τους, μέσα από την Δόξα και τον Π.Ο.Ε., αντίστοιχα και αντιστρόφως!

Ο πρόεδρος της ομάδας του Π.Ο.Ε., Αντώνης Λιάνος τόνισε: «Η Δόξα αποτελεί αναμφίβολα την πρώτη επαρχιακή δύναμη στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα εδώ και χρόνια, καταθέτοντας τα διαπιστευτήριά της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και αποδεικνύοντας πως αποτελεί ένα εξαιρετικό μείγμα διοίκησης, προπονητικού τιμ και κόσμου για να παράγει ταλέντα για το ελασσονίτικο ποδόσφαιρο. Αυτό που εμείς επιθυμούμε είναι η άριστη συνεργασία με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Βλαχογιαννίου, ώστε οι προπονητές μας και η ομάδα μας, να μπορούν να αξιοποιήσουν ταλέντα και από την εν λόγω περιοχή, στο μέλλον. Όπως επίσης η Δόξα έχει τον πρώτο λόγο για εμάς, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ σε μεταγραφικές περιόδους, για ενίσχυση και αξιοποίηση ποδοσφαιριστών».

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο πρόεδρος της Δόξας κ. Θεόδωρος Σαπουνάς ο οποίος δήλωσε: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συνεργαστούμε με τον Π.Ο.Ε. όπως κάνουμε και με άλλα σωματεία από το Νομό Λάρισας. Οι προπονητές μας μπορούν να έχουν άριστη συνεργασία και οι διοικήσεις μας επίσης, ώστε η Δόξα να συνεχίζει να αποτελεί την μεγάλη δύναμη παραγωγής ποδοσφαιριστών με ταλέντο, που θα στελεχώνουν το δυναμικό της και όχι μόνο».

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Αντώνης Λιάνος, ο Γενικός Αρχηγός της ελασσονίτικης ομάδας Γιάννης Δραγατσίκης, ο πρόεδρος της Δόξας Θεόδωρος Σαπουνάς, ο Υπεύθυνος Δημόσιων Σχέσεων Γιάννης Σαπουνάς, ο προπονητής της Ακαδημίας της Δόξας Γιώργος Μήσιος και ο προπονητής του ανδρικού τμήματος Νίκος Φακίτσας.

Η διοίκηση του Π.Ο.Ε. ευχαριστεί την διοίκηση της Δόξας, για την φιλοξενία.