Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ηττα γνώρισε ο Π.Ο.Ε στην Καρδίτσα

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στο στάδιο της Καρδίτσας, ο Π.Ο.Ε. γνώρισε την ήττα από τον Α.Ο.Κ., με 2-0.
Ιδιαίτερα κινητική και παραδόξως πιο φρέσκια ομάδα (παρότι ξεκίνησε πιο αργά) φάνηκε η Ελασσόνα. Με μια εντελώς ανανεωμένη ομάδα, με πολλούς νεαρούς στο ρόστερ της παίκτες, o Π.Ο.Ε. έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά επιθετικά ήταν πολύ φλύαρος λόγω και της καλής αμυντικής λειτουργίας των «κυανολεύκων».
Ελάχιστες οι καλές φάσεις από το χθεσινό ματς. Θα έλεγε κανείς ότι τα δυο γκολ της καρδιτσιώτικης ομάδος ήταν το... αλατοπίπερο του αγώνα κι αυτά που θα έχουν να θυμούνται οι λιγοστοί φίλαθλοι που παρακολούθησαν το ματς.
Ο ΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό ευτύχησε να προηγηθεί. Ο Πουρνάρας έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά τροφοδότησε τον Ζιώγα ο οποίος μπήκε κατά μέτωπο στην αντίπαλη περιοχή και περνώντας και τον τερματοφύλακα έκανε το 1-0. Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή και με εξαίρεση ένα σουτ του Τόλιου στο 40’ που έφυγε ψηλά άουτ δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του ΑΟΚ. Μια κεφαλιά του Τσέλιου λίγο αργότερα (43΄) έφυγε επίσης άουτ και έτσι έληξε το ημίχρονο.
Όπως στο πρώτο μέρος, κάπως έτσι μπήκε και στην επανάληψη ο ΑΟΚ που στην πρώτη του ουσιαστικά σοβαρή επίσκεψη στα καρέ της Ελασσόνας πέτυχε γκολ. Ήταν το 57΄ όταν ο Καπράνας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Παπαευαγγέλου, που είχε περάσει ως αλλαγή με το ξεκίνημα του β’ μέρους, έκανε με κεφαλιά το 2-0.
Στη συνέχεια οι δυο τεχνικοί έκαναν πολλές αλλαγές και ο ρυθμός του αγώνα έγινε πιο γρήγορος αλλά χωρίς ουσία. Με εξαίρεση ένα σουτ του Λ. Γκουντρουμπή (73’) που έφυγε μόλις άουτ, το παιχνίδι δεν έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις...
Διαιτητές ήταν οι Μίσσας, Βογιατζής, Λέρας.
ΑΟΚ (Παύλος Σερμπέσης): Αμίλλης, Αρχοντής, Πουρνάρας, Κωνσταντινίδης, Κούρκουλας, Τσέλιος, Ζιώγας, Παππάς, Κόκκινος, Μεσιακάρης, Μανασής.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι Τζιλός, Καπράνας, Καραγιώτας,Σαλαγιάννης, Βαΐτσης, Κανιούρας,Γενιτσαρόπουλος, Παπαευαγγελου, Αναγνώστου, Τσουπαρέλλος.
Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Βάλλας, Παπαποστόλου, Γκουντρουμπής Λ, Κουμπούρας,Καραγκούνης, Μουρατίδης, Γκαντούνας, Γκουντρουμπής Φ., Τόλιος, Κρίτσας. Έπαιξαν και οι Σισμανιδης, Τσαλέμης, Πακάκης, Σεμπίρης, Γκουτσαρέλλας ,Ζηρδελης, Μπίρδας, Λέτσιος.

Πηγή: Εφ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ