Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Με «κουμπουριά» πέρασε από το Κουλούρι!

Του Ανδρέα Νικούλη
Με πρωταγωνιστές τους Κουμπούρα και Παπαποστόλου ο Π.Ο.Ε. έδειξε ξανά θετικά στοιχεία στο νέο του ξεκίνημα!
Άρης Κουλουρίου-Π.Ο. Ελασσόνας 0-2
Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για την φετινή σεζόν, απέναντι στον Άρη Κουλουρίου εκτός έδρας για το Κύπελλο Νομού Λάρισας, ο Π.Ο. Ελασσόνας κέρδισε σχετικά εύκολα τον αντίπαλο του (αγωνίζονται στην Α1 ΕΠΣΛ οι γηπεδούχοι) με σκορ 0-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Νίκου Φώλλα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είδε στο 21’ την τύχη να είναι με το μέρος της, όταν ο Γκουτζουρέλας υπολόγισε λάθος, απομάκρυνε την μπάλα επάνω στον αντίπαλο επιθετικό του Άρη αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε επιθετικό φάουλ και χέρι στον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας, με τους φιλάθλους του Άρη να διαμαρτύρονται έντονα, ισχυριζόμενοι πως δεν συνέβη τίποτα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Τόλιος εκτέλεσε φάουλ και ο Κουμπούρας με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 25’ ο Τόλιος σε μοναδικό τετ α τετ θα σουτάρει επάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Ο ρυθμός έπεσε, το σκληρό παιχνίδι δεν έλειψε αλλά οι παίκτες της Ελασσόνας οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη ο Π.Ο.Ε. με τους Γκαντούνα, Τόλιο και Παπαποστόλου να είναι κινητικοί και με τον Λέτσιο να κάνει πολύ καλό παιχνίδι από τα αριστερά, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, μέχρι τις καθυστερήσεις όταν ο αριστερός οπισθοφύλακας πραγματοποίησε επέλαση από την αριστερή πλευρά, πάσαρε στον Παπαποστόλου και ο νεαρός μεσοεπιθετικός «κεραυνοβόλησε» μέσα από την μεγάλη περιοχή για το τελικό 0-2.

Ο Π.Ο.Ε. δείχνει να βρίσκεται στα πρώτα στάδια της δημιουργίας του, με την χημεία να είναι το ζητούμενο που απαιτείται από το προπονητικό τιμ ενώ δεν αποκλείεται στα επόμενα 24ωρα να κλείσουν και άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές, που θα ενταχθούν στο δυναμικό του.

Π.Ο.Ε. (Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Βάλλας, Λέτσιος, Στάθης, Κουμπούρας, Σκλάβος, Καραγκούνης, Τσαλέμης (60’ Γκαντούνας), Σισμανίδης (89’ Πακάκης), Τόλιος, Παπαποστόλου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Βρυσιά – Ναρθάκι 4 – 0
Αστραπή Νέας Πολιτείας – ΑΕΔ Νίκαιας 0 – 2
Αναγέννηση Φαρσάλων – Ηρακλής Λάρισας 0 – 1
Βούναινα – Άγιοι Ανάργυροι 1 – 3
Πανιώνιος – Αρμένιο 1 – 1 (παράταση 1 – 2)
Μελισσοχώρι – Φιλοκτήτης Μελιβοίας 0 – 4
Ανάβρα – Νέα Νίκη Νίκης 0 – 1
Δαμασιακός – Σμόλικας Φαλάνης 0 – 2
Συκέα – Όλυμπος Λάρισας 1 – 2
Δευκαλίων Κρανιάς – Δόξα Αργυροπουλίου 1 – 1 (πέναλτι 3 – 2)
Άρης Κουλουρίου – Π.Ο.Ελασσόνας 0 – 2
Ιπποκράτης – Ροδιακός 0 – 3
Δολιχιακός – Δόξα Βλαχογιαννίου 0 – 0 (πέναλτι 4 – 3)
Αβέρωφ – Πυργετός 2 – 0
Παραπόταμος – Λαρισαϊκός 1 – 1 (παράταση 2 – 1)
Χειμάδι – Καλοχώρι 2 – 4
Γλαύκη – Τοξότης Λάρισας 0 – 4