Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ξεσηκωμός στους φιλάθλους του Π.Ο.Ε

Επιμέλεια:Γιάννης Μουκίδης (εφ.Ελευθερία) - Ανδρέας Νικούλης (Ράδιο Ελασσόνα 88.4)
Ξεσηκωμός σήμανε στους φιλάθλους του Π.Ο. Ελασσόνας, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας, όπου ο κ. Ανδρέας Πάτσης παρέδωσε τα ηνία της στον κ. Ηλία Παναγιωτίδη. Απόδειξη ήταν η χθεσινοβραδινή ογκώδης συγκέντρωση φιλάθλων στο κέντρο «Αλκαζάρ», όπου έδωσαν το παρών εκατοντάδες φίλαθλοι, παλαιοί παράγοντες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ε., προπονητές, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και πολλοί ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδος, που διεκδικεί την άνοδο της στη Γ΄ Εθνική.
Μέσα σε πολύ καλό ενωτικό κλίμα, αρχικά ο κ. Ηλίας Παναγιωτίδης αναφέρθηκε στα οικονομικά του Π.Ο.Ε. και στις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας, ζητώντας από τους φιλάθλους να συνεισφέρουν οικονομικά. «Αυτή την κρίσιμη στιγμή κοιτάμε την ομάδα μας, τον Π.Ο.Ε. Όλοι μαζί μια γροθιά, για να ζήσουμε το όνειρο της ανόδου…», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, παρουσιάζοντας τα δελτία των ποδοσφαιριστών, που ανήκουν στη δύναμη της ομάδας. Στη συνέχεια, ο κ. Κ. Σιδηρόπουλος ενημέρωσε τους φιλάθλους για τις κρίσιμες επαφές και τις συνεννοήσεις που έκανε, προκειμένου να υπάρξουν διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα.
Τέλος, ζητήθηκε από τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά μέσα και έξω τη σάλα του κέντρου «Αλκαζάρ» να σταθεί κοντά στην ομάδα με κάθε τρόπο, προκειμένου ο Π.Ο.Ε. να κατακτήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Από το σύνολο των παρευρισκομένων, προτάθηκαν κάποια άτομα ως προσωρινό ΔΣ, που θα διαχειριστούν τα διοικητικά και τα οικονομικά, το αμέσως επόμενο διάστημα, ενόψει και του κρίσιμου αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στην Ελασσόνα, αγώνα που ουσιαστικά θα βγάλει και τον πρωταθλητή του 4ου Ομίλου της Δ΄Εθνικής έως ότου παραδοθεί και επίσημα πλέον η ομάδα από τον κ.Πάτση στο νέο ΔΣ που θα συγκροτηθεί σε σώμα μετά το πέρας των παραπάνω διαδικασιών.
Το προσωρινό ΔΣ απαρτίζετε από τους: Ηλία Παναγιωτίδη (πρώην πρ. ΠΣ Ελασσόνας),Γιάννης Δραγατσίκης (πρώην ποδ. ΠΟ Ελασσόνας), Κώστας Σιδηρόπουλος (πρώην πρ. ΠΟ Ελασσόνας), Γιώργος Μπούτζιος (διαχειριστής οικονομικών) , Νεκτάριος Παπαδάκης, Νίκος Βίτκος, Λάζαρος Κόσυββας, Χρήστος Θεοχάρης, Λυγούρας Αθανάσιος, Νίκος Μπαγιώτας και Ανδρέας Τάξος.