Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Πέτρος Τσιτσιμπής «Μας περιμένουν 9 τελικοί»

Με τον αέρα του πρωτοπόρου ο ΠΟΕ πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη (6-2),επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου όπως το Βελούχι . Μια νίκη που αν μη τι άλλο δείχνει οτι η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη κινείται με κεκτημένη ταχύτητα,δηλαδή βρίσκεται σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

«Δεν είναι μικρό πράγμα το 6-2 κόντρα στο Βελούχι ωστόσο πιστεύω οτι χρειαζόμαστε δουλειά ακόμα γιατί μας περιμένουν εννέα τελικοί>> σχολίασε ο γενικός αρχηγός των πρωτοπόρων του 4ου ομίλου Πέτρος Τσιτσιμπής και συνέχισε : «Μπροστά μας έχουμε δύο Λαρισινά ντέρμπι αρχής γενομένης την ερχόμενη Κυριακή με τον Πυργετό και στη συνέχεια με τον Αμπελωνιακό που πρέπει να κερδίσουμε» .
- Που κρίθηκε το Κυριακάτικο παιχνίδι;
«Ξέραμε τι ακριβώς ζητούσαμε. Από το πρώτο λεπτό επιβάλαμε τον ρυθμό μας ,δείξαμε χαρακτήρα γι αυτό πιστεύω ότι όσα γκολ κι αν δεχόμασταν από τον αντίπαλο θα πετυχαίναμε ενα παραπάνω.Ειδικά σ αυτό το παιχνίδι δεν μπορύσαμε να χάσουμε»
- Σημαντική νίκη...
«Ήταν μια νίκη που εκτός από τους τρεις βαθμούς ανέβασε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας.Προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι.Ο νέος προπονητής δουλεύει σκληρά με τα παιδιά και κάθε μέρα που περνάει τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά.Πιστεύω ότι ο χρόνος κυλάει θετικά για μας και την ερχόμενη Κυριακή θέλουμε να δείξουμε ένα εξίσου καλό αγωνιστικό πρόσωπο»
******
Στον αγωνιστικό τομέα προπονήθηκαν χθες Παγκαρλιώτας και Σκλαβος και αύριο αναμένεται να φανεί αν οι δύο παίκτες θα είναι έτοιμοι να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού Γιώργου Καμπερίδη.
Πηγή: “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”