Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ήττα-αποκλεισμός για τον Π.Ο.Ελασσόνας , Χάνοντας με 2-0 από τον Μαχητή Τερψιθέας


 Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88.4)


Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε ΠΟΕ , που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του, έχασε με 2-0 από τον Μαχητή Τερψιθέας (που αγωνίζεται στην Α ΕΠΣ Λάρισας ) και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου.
Η ομάδα της Τερψιθέας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και τη συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού ο Μάρκου Κ. κέρδισε πέναλτι από τον Αποστολόπουλο, την  εκτέλεση ανέλαβε ο Μάτος , αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Πουλάκη. 
Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μάτος θα εκτελέσει  το φάουλ , η μπάλα θα περάσει από όλους και ο Κακαζούκης που καραδοκούσε στο δεύτερο δοκάρι δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 1-0.


Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου , στο 48΄, ο Μαχητής κέρδισε και δεύτερο πέναλτι πάλι με τον Μάρκου που ανετράπη από τον Μακρή .Ο Αποστόλου ανέλαβε την εκτέλεση,ούτε κι αυτός όμως κατάφερε να νικήσει τον Πουλάκη, που ήταν ο καλύτερος από τον Π.Ο.Ε, που απέκρουσε εκ νέου και  κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι .
Το δεύτερο γκολ ο Μαχητης θα το πετύχει στο 82' με τον Μάτο που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μάρκου διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Η Ελασσόνα προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από στημένες φάσεις χωρίς να καταφέρει κάτι καλό.
Η ομάδα της Τερψιθέας , τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε στο 85΄ο Τσιτσιούμης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βλιώρας με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδημητρίου Χ. και Γεωργίου.


ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κ. Τσιουτσιούμης-Γ. Καφφές): Βακουφτσής, Ντούγκος, Κακαζούκης, Χασιώτης, Καραπιπέρης, Τσιτσιούμης, Μάρκου Κ. (84΄Χρόνης), Μολάς, Πεζής (90΄Βεργής), Μάτος (90΄Τσένος), Αποστόλου.


Π.Ο.Ε (Α. Αλεξανδρής): Πουλάκης, Αποστολόπουλος, Τέγος, Μακρής, Θανάσης, Σκλάβος (46΄Καραϊσκος), Παπαποστόλου, Καραγκούνης, Αλεξανδρής, Ρέτσας (46΄ Χάμος), Αριανούτσος (54΄ Φλίγκος).