Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Νίκος Καραΐσκος: «Πάμε στο Καρπενήσι με μοναδικό στόχο την νίκη»


Στην ιστοσελίδα Evrytania Sport μίλησε ο 23χρονος μέσος του Π.Ο.Ελασσόνας Νίκος Καραΐσκος. Το Βελούχι υποδέχεται την Κυριακή 13/11 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος τον ΠΟΕ.
Ο ποδοσφαιριστής της Λαρισινής ομάδας θεωρεί ότι η φετινή Ελασσόνα είναι πολύ καλή, με ικανούς παίχτες και έχει ακόμη αρκετά περιθώρια βελτίωσης, για να πετύχει τον στόχο της. Είναι τιμή του να συνεργάζεται με τον Αλέκο Αλεξανδρή και αυτό βοηθά την ομάδα του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Όσον αφορά την πρεμιέρα (Νίκη 4-0 απέναντι στα Καμένα Βούρλα) ο Καραΐσκος μας ανέφερε ότι η εμφάνιση της ομάδας του ήταν πολύ καλή κόντρα σε έναν αντίπαλο, που κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς.
Εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΑΠΟΚ έθεσε ως αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως μας είπε.
Ο Νίκος Καραΐσκος αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου. Εντάχτηκε το καλοκαίρι στην ομάδα της Ελασσόνας και στην 1η αγωνιστική αγωνίστηκε μέχρι το76ο λεπτό. Πέρυσι άνηκε στην Θύελλα Πετρωτού, με την οποία αντιμετώπισε τον Απεραντιακό. Με το Τρικαλινό συγκρότημα σκόραρε 3 φορές και συνέβαλλε σημαντικά στην παραμονή της στην κατηγορία.
Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ομάδα U17 του Ολυμπιακού Πειραιώς και τον Α.Ο. Τρίκαλα.

Αναλυτικά η συνέντευξη :

Evrytania Sport : Νίκο ξεκινήσατε με το «δεξί» το πρωτάθλημα. Είσαι ευχαριστημένος από την νίκη σας απέναντι στα Καμένα Βούρλα και πως ήρθε η νίκη αυτή;
Νίκος Καραΐσκος : «Στο ματς με τα Καμένα Βούρλα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα, που ήρθε με στόχο να αμυνθεί. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Ήμασταν όμως σοβαροί και κερδίσαμε δίκαια. Η εμφάνιση της ομάδας, παρότι ακόμη είναι νωρίς ήταν πολύ καλή. Έχουμε όμως πολλά περιθώρια βελτίωσης.»

Evrytania Sport : Πως είδες τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής και ποιες ομάδες βλέπεις να διεκδικούν την άνοδο;
Νίκος Καραΐσκος : «Τα αποτελέσματα πάνω-κάτω ήταν φυσιολογικά. Τα φαβορί κέρδισαν, εύκολα η δύσκολα. Δεν μπορώ να πω ποιες ομάδες είναι φαβορί για την άνοδο. Δεν έχω δει ακόμη τις ομάδες και δεν είμαι σε θέση να κρίνω. Πάντως υπάρχουν αξιόλογες ομάδες, όπως η Καρδίτσα και ο Πυργετός.»

Evrytania Sport : Σχολίασε με το υλικό της φετινής Ελασσόνας και πως είναι να συνεργάζεσαι με μια σπουδαία προσωπικότητα στον χώρο, όπως ο Αλέκος Αλεξανδρής.
Νίκος Καραΐσκος : «Το υλικό της φετινής Ελασσόνας είναι πάρα πολύ καλό. Υπάρχουν παίχτες μεγάλης αξίας, που έχουν παίξει μεγαλύτερες κατηγορίες και σίγουρα αυτό βοηθάει στην πραγματοποίηση των φετινών μας στόχων. Το να έχουμε προπονητή τον κ. Αλεξανδρή σίγουρα είναι τιμή για όλους και μας δίνει κίνητρο να πάμε πιο πάνω. Η δουλειά, που γίνεται είναι εξαιρετική και όλο το επιτελείο είναι κοντά μας.»

Evrytania Sport : Την Κυριακή κοντράρεστε στο Καρπενήσι με το Βελούχι. Τι πιστεύεις για αυτό το ματς; Έχεις αντιμετωπίσεις Ευρυτανικές ομάδες (π.χ πέρυσι τον Απεραντιακό).
Νίκος Καραΐσκος : «Για την ομάδα του Βελουχίου ξέρω ότι είναι μια ομάδα δυνατή, με πολύ καλή έδρα και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Εμείς έχουμε στόχο μόνο την νίκη. Έχω αντιμετωπίσει και άλλες φορές τις ομάδες της Ευρυτανίας και η αλήθεια είναι ότι αυτά τα ματς κρύβουν πολλές δυσκολίες. Στόχος μας πάντως είναι πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Συνέντευξη : Δημήτρης Κολλημένος Φωτογραφίες Ανδρέας Νικούλης