Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Φανταστική η πρώτη γεύση…

alt

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ (larisagoal.gr)
PHOTO: KOSTAS VILLA
Τα λαρισινά ντέρμπι αποτελούν το αλατοπίπερο της κατηγορίας μιας και παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον και έχουν την δική τους ξεχωριστή κόντρα.

Και δεν είναι μονάχα οι βαθμοί της νίκης που αποτελούν ισχυρό κίνητρο αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και το γόητρο. Στη μάχη του Πυργετού η αλήθεια είναι πως «έσπασαν» καρδιές, με τον Π.Ο.Ε να είναι ο μεγάλος νικητής «χτυπώντας» σαν κόμπρα στο 93΄με τον υψηλόσωμο επιθετικό Φώτη Χατζηβαλσάμη, σε ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του Αλέκου Αλεξανδρή φάνηκαν σαφώς πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους «βυσσινί» του Κώστα Κατσάρα που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.
alt
Αυτό όμως που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η παρουσία του φίλαθλου κόσμο που γέμισε τις κερκίδες και έστειλε το δικό του μήνυμα πως είναι κοντά στις ομάδες του ειδικά φέτος που έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη.
alt
Ανάμεσα στους θεατές διακρίναμε αρκετούς παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές με τους προέδρους Γιάννη Τόλιο (Τσαριτσάνη) και Βασίλη Μπρέζα (Τύρναβος) να έχουν στήσει το δικό τους πηγαδάκι μιας και λίγο πιο πέρα είχαν την δική τους αγωνία οι Κώστας Κολλάτος (Πυργετός) και Ανδρέας Πάτσης (Π.Ο.Ε).
alt
Από αυτό το μεγάλο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείψει ο τεχνικός της μικτής νέων της ΕΠΣΛ Τάσος Μπεριτζάς που δεν αφήνει γήπεδο για γήπεδο, τσεκάρωντας τα πάντα.
alt
Και τώρα Αμπελωνιακός…
Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία προετοιμάζεται ο πρωτοπόρος Π.Ο.Ε για το δεύτερο συνεχόμενο λαρισινό ντέρμπι, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό, με τον οποίο είχε αναμετρηθεί για τον θεσμό του Σούπερ Καπ όπου είχε γνωρίσει την ήττα με 2-1.
Φυσικά και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση, με τους «κυανόλευκους» του Αλέκου Αλεξανδρή να μετράνε το απόλυτο στις τρεις πρώτες αυτές αγωνιστικές αλλά να μην έχουν δεχθεί ακόμα γκολ και φυσικά θέλουν να συνεχίσουν σε ανάλογους ρυθμούς. Το σημαντικό είναι πως όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για τη μεγάλη αυτή μάχη που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15.00 στο γήπεδο της Ελασσόνας.