Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ : Πετύχαμε σημαντική νίκη σε πολικές συνθήκες


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ «Ε» ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΑΛΕΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ:


*ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ *Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ


Του Χρήστου Αρχοντούλη (Εφημεριδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)


Με ένα ακόμη…τρίποντο επέστρεψε προχθές το βράδυ από το παγωμένο Καρπενήσι ο Π.Ο.Ε. κερδίζοντας στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής κατηγορίας το Βελούχι, με σκορ 4-0.

Η ελασσονίτικη ομάδα έκανε…περίπατο στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του Αλέξη Αλεξανδρή, κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο Π.Ο.Ε. από την αρχή της αναμέτρησης επέβαλε τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι και το «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο, καθώς είχε προηγηθεί ήδη με 3-0.

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός ηγέτης του σωματείου Αλέξης Αλεξανδρής, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε στην «Ε», επισήμανε τα εξής: «Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, πετύχαμε μια σημαντική νίκη κάτω από πολικές στην κυριολεξία συνθήκες, πρωτόγνωρες ακόμη και για μένα που δεν έζησα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Φυσούσε κρύος αέρας, έριχνε κατά διαστήματα χιόνι και έβρεχε, με τη θερμοκρασία να είναι κάτω από το μηδέν. Μπορώ λοιπόν να πω ότι είμαστε και τυχεροί που παίξαμε τώρα στο Καρπενήσι, γιατί πιστεύω ότι μετά από δυο αγωνιστικές, το πρόβλημα για τις ομάδες θα είναι πολύ μεγάλο. Κάτω από τέτοιες συνθήκες τα παιδιά σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί έπαιξαν και πολύ καλό ποδόσφαιρο».

-Σε δυο παιχνίδια έχετε πετύχει ισάριθμες νίκες, με το ίδιο σκορ, 4-0. Σημαίνει κάτι για εσάς και πόσο σας ικανοποιεί το γεγονός αυτό το γεγονός;

«Δείχνει αναμφισβήτητα ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και αυτό που δουλεύουμε στις προπονήσεις, βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα μας χαροποιεί το γεγονός ότι δεν έχουμε δεχθεί τέρμα και παράλληλα στην επίθεση έχουν σκοράρει πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο δείχνει και το πνεύμα της ομαδικότητας που υπάρχει στην ομάδα μας».

-Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στο κόσμο της Ελασσόνας;

«Ο κόσμος της Ελασσόνας πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα που δείχνει ότι έχει μέλλον και προσπαθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο να παίξει καλό ποδόσφαιρο, για να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι. Τα 5 ή 10 ευρώ που πληρώνουν σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες, δικαιολογημένα έχουν απαιτήσεις και όταν έρχονται στο γήπεδο, θέλουν να χαίρονται γι΄αυτό που θα βλέπουν. Εμείς λοιπόν ως ομάδα οφείλουμε να τους προσελκύσουμε με το ωραίο ποδόσφαιρο που πρέπει να αποδίδουμε και εξάλλου δεν έχουμε κάποιο άλλο λόγο να προσπαθούμε και να αγωνιζόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας, να προσφέρουμε θέαμα και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους».

-Ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τον Πυργετό. Πιστεύετε ότι μπορεί να κρίνει κάτι το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνάντησης;

«Το βλέπουμε όπως όλα τα παιχνίδια και το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή. Με όλες τις ομάδες θα παίξουμε και όλες οι ομάδες θα αγωνισθούν με εμάς.

Παίξαμε δυο αγώνες και σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να πεις οτιδήποτε, δεν μπορούν να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές».


ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΛΙΓΚΟΣ

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα για τον κ.Αλεξανδρή, καθώς επανέρχεται και ο Κώστας Φλίγκος, ο οποίος εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών(επτά κίτρινες) που όφειλε από πέρυσι αγωνιζόμενος στην Δ΄ Έθνική ως ποδοσφαιριστής του Οικονόμου.


ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗ «ΝΕΑ ΔΡΟΣΟΥΛΑ»

Μετά την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι και όπως είχε υποσχεθεί ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Νέα Δροσούλα» στη Γιάννουλη Δημήτρης Τσιούρης, παρέθεσε δείπνο-από όπου είναι και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα-στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία του Π.Ο.Ε. για τη νίκη που πέτυχαν, ευχόμενος πάντα επιτυχίες στο ελασσονίτικο σωματείο.