Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Με το δεξί...


Π.Ο.Ε.-Καμμένα Βούρλα 4-0 


 Επιμέλεια : Αντώνης Λιάνος - Ανδρέας Νικούλης


Με την ομάδα έτοιμη από καιρό και με τον υιό Αλεξανδρή να πετυχαίνει δύο τέρματα, ο coach Αλέκος Αλεξανδρής είδε τον Π.Ο.Ε. να τον βγάζει ασπροπρόσωπο και να κερδίζει στην πρώτη αγωνιστική του Δ' Ομίλου της Δ' Εθνικής, στο Δημοτικό γήπεδο της Ελασσόνας με σκορ 4-0 τα Καμμένα Βούρλα. 


Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 9' ο Χάμος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή είδε τον Λιόλιο να μην εκτιμά σωστά στην φάση και έκανε το 1-0. Στο 12' και με τους παίκτες του Αλεξανδρή να ανεβάζουν στροφές, ο Ρόππας έπιασε κεφαλιά αλλά ο Λιόλιος μπλόκαρε την μπάλα. Στο 36' ο Χουλιάρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ ενώ στο 44' ο Χατζηβαλσάμης μετά από σέντρα του Παγκαρλιώτα σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε γιατί καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ στον σέντερ φορ της Ελασσόνας. Στην επανάληψη ο ρυθμός για την Ελασσόνα ανέβηκε κι άλλο και στο 61' ο Αποστολόπουλος σέντραρε από τα δεξιά και ο Χατζηβαλσάμης έκανε το 2-0 με κεφαλιά, μέσα σε έξαλλα πανηγύρια των παικτών, του πάγκου και της κερκίδας. Στο 75' ο πολύ καλός Μουρατίδης σέντραρε από τα δεξιά η κεφαλιά του Χατζηβαλσάμη όμως κατέληξε άουτ ενώ στο 77' ο Αλεξανδρής πέρασε αλλαγή και μέσα από την περιοχή έκανε με σουτ το 3-0, αποτέλεσμα που ανάγκασε και τον πρόεδρο της Ελασσόνας Ανδρέα Πάτση να σηκωθεί όρθιος και να ακολουθήσει τον μουσικό ρυθμό...των μεγαφώνων που αποθέωναν την ομάδα της Ελασσόνας! Στο 90'΄ο Αλεξανδρής και πάλι έδειξε πως έχει πάρει από τον πατέρα του, στοιχεία στον επιθετικό τομέα, αφού και πάλι μέσα από την περιοχή θα κάνει εύκολα το τελικό 4-0. Μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τα Καμμένα Βούρλα αφού ο Τσάρας έχασε γκολ, που δεν χάνονται, μόνος απέναντι από τον Μπαιμάκη. Κρατήθηκε στην έναρξη του αγώνα ενός λετού σιγή για τον ξαφνικό χαμό του αγαπητού συμπολίτη και φιλάθλου του Π.Ο.Ε. Κώστα Κιάκα. 


Η ομάδα της Ελασσόνας δείχνει στοιχεία συνόλου με πολύ καλή φυσική κατάσταση, με ένα προπονητικό team που δεν αφήνει τίποτα να “πέσει κάτω” και φυσικά με μια διοίκηση που επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να πάρει η ομάδα την πολυπόθητη άνοδο. Το αγωνιστικό κομμάτει συνθέτει πλουραρισμό στην επίθεση και στοιχεία ποιότητας-θεάματος που ο κόσμος δείχνει να απολαμβάνει. Μένει να υπάρξει σταθερή απόδοση των παικτών και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. 


Διαιτητές: Γρατσάκης-Νιώτη-Νταλούκας (ΣΔ Τρικάλων) 


Π.Ο.Ε. (Αλεξανδρής Αλέκος): Μπαιμάκης, Αποστολόπουλος, Παγκαρλιώτας, Αποστόλου, Τερλελής, Χάμος, Σκλάβος (45' Ρέτσας), Ρόππας, Χατζηβαλσάμης, Καραίσκος (76' Αλεξανδρής), Αριανούτσος (62' Μουρατίδης) 


Καμμένα Βούρλα (Καλιμάνης Στάθης): Λιόλιος, Γουργιώτης, Τσίντζας, Χουλιάρας, Τόλιας, Καλύβας, Θανασιάς, Τσάρας, Αντωνιάδης (84' Ασπιώτης), Βαργιανίτης (71' Θεοδοσόπουλος), Παπαευθυμίου