Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Με το μυαλό στην έναρξη...

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος 
 Με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με τις αναβολές της έναρξης των πρωταθλημάτων, να διαδέχονται, η μία την άλλη, Π.Ο.Ε. και Νίκη Βόλου αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη με καλές καιρικές συνθήκες στο δημοτικό γήπεδο της πόλης του Ολύμπου.
Η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου που φέτος θα αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική (απέναντι στον Οικονόμο) μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 3' ο Ριζογιάννης από δεξιά πραγματοποίησε σέντρα-σουτ, που έδιωξε ο Μπαιμάκης με υπερένταση. Ο Π.Ο.Ε. του Αλέκου Αλεξανδρή πρέσαρε ψηλά, έκλεισε τις γωνίες στα άκρα των αμυντικών της Νίκης και με συνεχείς εναλλαγές της μπάλας προσπαθούσε να απειλήσει. Το 0-1 έγινε στο 20' όταν ο Στεργιάδης έσπασε το τεχνιτό οφσάιντ και ο Πουλάκος από κοντά άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ο Σκλάβος με συρτό αριστερό σουτ δεν θα καταφέρει να ισοφαρίσει. Στο 39' ο Παγκαρλιώτας από τα αριστερά θα σεντράρει αλλά ο Χάμος θα στείλει την μπάλα με κεφαλιά, ψηλά άουτ. Στο 45' η ισοφάριση θα έρθει για την Ελασσόνα με τον Ρέντσα, μέσα από την μικρή περιοχή, με εξουδετερωμένο τον Βούρα. Στις καθυστερήσεις, ο Φλίγκος θα βγει μόνος του απέναντι στον Βούρα αλλά θα σουτάρει άτσαλα άουτ. Στην επανάληψη και στο 63΄θα γίνει το 2-1 με τον Καραίσκο όταν ο παίκτης της Ελασσόνας με αριστερό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 85' θα έρθει η ισοφάριση για την Νίκη, με τον Μπουσινάκη σε κενή εστία να σκοράρει, εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων. Στο 86' ο Αλεξανδρής μέσα από την μικρή περιοχή θα σουτάρει, ο Ψωμιάδης θα αποκρούσει προσωρινά, ο Καραγκούνης θα επιχειρήσει να σκοράρει αλλά το άτσαλο σουτ του, θα μπλοκάρει με δυσκολία ο τερματοφύλακας του Βόλου. Νεανικές ομάδες οι δύο αντίπαλες ομάδες της Θεσσαλίας, με πολλές αντοχές και πολύ καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι τους.

Διαιτητές: Αγγελούλης-Σάρρος-Σουλιώτης

Π.Ο.Ε. (Αλέκος Αλεξανδρής): Μπαιμάκης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Χάμος, Ρέτσας, Φλίγκος, Χατζηβαλσάμης, Παγκαρλιώτας, Τερλελής, Σκλάβος, Αριανούτσος. Έπαιξαν και οι: Πουλάκης, Θωμάς, Καραγκούνης, Καραίσκος, Αποστόλου, Μουρατίδης, Αλεξανδρής, Τέγος, Παπαποστόλου, Αλεξούλης, Παληγιάννης.

Νίκη Βόλου (Αλέξης Αλεξίου): Βούρας, Στουρνάρας, Κοντοχρήστος, Μίρτσιαν, Παπατζίκος, Ριζογιάννης, Λαμπρόπουλος, Στεργιάδης, Πουλάκος, Κοπτίου, Λουκινάς. Αγωνίστηκαν και οι: Ψωμιάδης, Παραλίκας, Πέτρας, Βλάχος, Μουδούρογλου, Πεχλιβανόπουλος, Γκοντοβός, Αμπτουραχμάνι, Μπουσινάκης, Ζαρίφης, Αλντί