Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ανοίγονται νέοι ορίζοντες στην Ελασσόνα…

alt

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
PHOTO: KOSTAS VILLA
Ο Π.Ο.Ε έχει ξεκινήσει τον δικό του «Γολγοθά» και με «όπλο» την αγάπη για το ποδόσφαιρο των ανθρώπων που έχουν αναλάβει τις τύχες της ομάδας, οραματίζεται να φτάσει ψηλά δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο της περιοχής αλλά γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπου όσο πάει και μαραζώνει.
Άλλωστε για τον λόγο αυτό ανέλαβε τον προεδρικό θώκο ο Ανδρέας Πάτσης ο οποίος και έχει κοινό όραμα με τον προπονητή Αλέκο Αλεξανδρή, ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν, με απώτερο σκοπό να βάλουν γερά θεμέλια παρουσιάζοντας κάτι καλό.
alt
Μέσα στο όραμα αυτό και τα όνειρα που κάνουν οι δύο τους για τον Π.Ο.Ε, ήρθε και «έδεσε» η συνεργασία με την Ακαδημία της Arsenal η οποία και επισημοποιήθηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «IMPERIAL».
alt
Μια πρωτοποριακή κίνηση η οποία και ανοίγει νέους ορίζοντες όχι μόνο για την περιοχή της Ελασσόνας αλλά γενικότερα στο Νομό Λάρισας και δίνεται η ευκαιρία στα μικρά παιδιά να μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο μέσα από την Ακαδημία αυτή όπου θα τους παρέχει όλες τις ανέσεις και σε βάθος χρόνου μέσα από συλλογική προσπάθεια να αναδεικνύονται και να προωθούνται συνεχώς παίκτες στη μεγάλη ομάδα.
alt
Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ανδρέας Πάτσης
alt
ο οποίος και αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του εγχειρήματος αυτού δίνοντας το δικό του σύνθημα πως κανένα ταλέντο δεν θα πάει χαμένο και όσα περισσότερα γίνεται να τα απορροφήσει ο Π.Ο.Ε προκειμένου να στηρίζεται στα δικά του παιδιά όχι μόνο από την Ελασσόνα αλλά και από το Νομό Λάρισας και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας ενώ ο προπονητής των «κυανολεύκων» Αλέκος Αλεξανδρής ο οποίος θα είναι και ο επικεφαλής της όλης προσπάθειας τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρχουν υποδομές σε μια ομάδα.
alt
Επίσης από πλευράς Arsenal ήταν ο κ. Λάκης Παπαϊωάννου,
alt
Τεχνικός Διευθυντής των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα και scout της Arsenal FC στη νοτιοανατολική Ευρώπη ο οποίος και επισήμανε με τη σειρά του τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα ώστε να δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, καθώς και ο Adam Dayπροπονητής της  South East Europe Arsenal Elite Academy.
alt
Αξίζει δε να τονίσουμε πως εκ μέρους της ΕΠΣΛ ήταν ο πρόεδρος κ. Ζήσης Γρηγορίου όπου και έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό όπως και τα μέλη Γιώργος Αλεξίου και Νίκος Μπαρμπαγιάννης. Το σύνθημα των Arsenal Soccer Schools είναι: «PlaytheArsenalWay» («Παίξε με τον τρόπο της Άρσεναλ»).
alt
Η παρουσία…
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης και της επικείμενης συνεργασίας με την Άρσεναλ, παρουσιάστηκε το τεχνικό επιτελείο και η ομάδα του Π.Ο.Ε για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

alt