Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 0-2 (Φιλικός Αγώνας)

πηγή:athleticlarissa.gr
 
Π.Ο.Ε. και Τσαριτσάνη αγωνίσθηκαν σε ένα ματς με πολλά σκληρά και αντιαθλητικά πολλές φορές μαρκαρίσματα. Ένα ματς που τα είχε όλα! Τελικό αποτέλεσμα 0-2 για την ομάδα του Οικονομου .
Από την άλλη η Ελασσόνα έδειξε καλά στοιχεία.

Η φάση που άναψε φωτιές έγινε στο 54’ με τον πρώην παίκτη του Οικονόμου Φλίγκο να κάνει ένα βίαιο μαρκάρισμα πάνω στον Καραγκούνη . Ο διαιτητής Τζήμος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον επιθετικό του Π.Ο.Ε.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού μόλις στο 5΄ με τον Νούσια να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ το χτύπημα φάουλ του Ρόππα.

Το γκολ για τον Οικονόμο ήρθε στο 19΄με κεφαλιά του Κώστα Μπανούση μετά από ωραία σέντρα του νεαρού Κορομπίλια. Οι Τσαριτσανιώτες απείλησαν άλλες δύο φορές με τους Οικονόμου (31΄) και Μπαλή (37΄). Στο 38’ ο Νούσιας εξουδετέρωσε το γυριστό σουτ του Φλίγκου.

Στην επανάληψη δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο με τους Οικονόμου και Μπλέντι για τον Οικονόμο να έχουν δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 81΄όμως ο Νίκος Βούλγαρης με πλασέ σε κενή εστία μετά από παράλληλη σέντρα του Μπλέντι, έκανε το 0-2.

Βοηθοί Καρακώστας και Καραμπούλας.

Π.Ο.Ελασσόνας (Α. Αλεξανδρής): Πουλάκης (46΄Μπαϊμάκης), Αποστολόπουλος, Τέγος (46΄Παγκαρλιώτας), Μακρής (70΄Θανάσης), Τερλελής, Χάμος, Φλίγκος, Ρόππας (83΄Αλεξανδρής), Χατζηβαλσάμης (62΄Καραγκούνης), Καραϊσκος (54΄Μουρατίδης), Αποστόλου (46΄Αριανούτσος).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ Τσαριτσάνης (Γ. Καλτέκης): Νούσιας, Κορομπίλιας (69΄Καράμπελας), Καραγκούνης (54΄ Λιόλιος), Τσιανάκας, Οικονόμου (62΄Φλώρος), Λέβναϊτς (86΄Μήσιος) , Μπαλής (80΄Λιλολάρι), Νικούλης (75΄Κουλτσάκης), Κέρης (46΄Καραγιάννης), Μπλέντι (85΄Μαντζούνης), Μπανούσης (72΄Βούλγαρης).