Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Tέλη Αυγούστου o καταρτισμός των ομίλων ...

Τέλη  Αυγούστου ίσως κι αρχές Σεπτέμβρη θα γίνει ο καταρτισμός ομίλων του Περιφερειακού  για την νέα αγωνιστική σεζόν
H  προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα έληξε στις 12/8, ο αριθμός των ομάδων που θα βρίσκονται στη Δ’ Εθνική θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη (18/8). Κι αυτό γιατί στα γραφεία της ΕΠΟ έχουν φτάσει περί τις 90 δηλώσεις συμμετοχές από σωματεία, ενώ δεν είναι λίγα που έχουν ενημερώσει πως έχουν αποστείλει ταχυδρομικά τα απαραίτητα έγγραφα. Η ισορροπία των ομίλων ενδεχομένως να... διαταραχθεί, γι' αυτό ο καταρτισμός των ομίλων αναμένεται να γίνει μετά τις σχετικές αποφάσεις.
Όπως έγινε γνωστό  μέχρι τώρα δώδεκα ομάδες έχουν δηλώσει ότι δεν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα, λόγω αδυναμίας. Ο λόγος για τον Ηρακλή Νέου Ζυγού, την ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου, τον Εθνικό Καστρακίου, τον Διαγόρα Πολυδρόσου, τον Αστέρα Ρόκκα, τον Μεσοπόταμο, τον Αστέρα Παραποτάμου, την Σπερχογεία, την Τεγέα, την Σπάρτη, τον Ηρακλή Ατσικής και την Ιεράπετρα.
Από τη Football League 2, έχουν υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική για το θέμα των πλαστών ενημεροτήτων τέσσερις ομάδες, οι Ασπρόπυργος, Κόρινθος, Αίας Σαλαμίνας και Παναιγιάλειος, οι οποίες ωστόσο έχουν καταθέσει έφεση και θα εκδικαστεί στις 29/8 από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.
Η επιτροπή της Δ’ Εθνικής θα περιμένει και την τροπή αυτής της υπόθεσης, προκειμένου να δεχτεί τις ομάδες εάν τελικά υποβιβαστούν και φυσικά αν θελήσουν να δηλώσουν συμμετοχή…