Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Όσο περνάει ο καιρός και βελτιώνεται…

alt

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ (larisagoal.gr)
 
Δεν ήταν μονάχα η νίκη που πέτυχε ο Π.Ο.Ε επί ενός αντιπάλου που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο πάνω όπως είναι ο Πιερικός που σκόρπισε χαμόγελα όσο η συνολικότερη παρουσία των «κυανολεύκων» στο πιο δυνατό τεστ έως τώρα.
Και αυτή ήταν η πρώτη νίκη του συγκροτήματος του Αλέκου Αλεξανδρή στα φιλικά παιχνίδια αλλά αυτό που μετράει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το γεγονός αν οι παίκτες είναι ικανοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός αγώνα, με τους Ελασσονίτες να αποδεικνύουν πως μπορούν καθώς έχουν μεγάλες δυνατότητες. Άλλωστε αυτό τόνισε χαρακτηριστικά και στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Π.Ο.Ε ο οποίος και έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός πως οι παίκτες αφομοιώνουν αυτά που κάνουν στις προπονήσεις και κάθε μέρα όπου περνάει παρουσιάζονται ολοένα και καλύτεροι. Το θετικό είναι πως υπάρχει ακόμη χρόνος για να δουλέψουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αφού προέχει να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην πρεμιέρα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με τον Π.Ο.Ε να έχει μπροστά του το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Αμπελωνιακό για το Super Cup ενώ για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα Βλαχογιαννίου.