Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ο Τύρναβος τη νίκη, ο Π.Ο.Ε τις εντυπώσεις…


alt

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ (larisagoal.gr)


Τι κι αν η ζέστη ήταν ανυπόφορη σίγουρα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ελασσόνας αποζημιώθηκαν από το πλούσιο θέαμα που πρόσφεραν ο τοπικός Π.Ο.Ε και ο Τύρναβος, με τους «κυανέρυθρους» να επικρατούν με το επιβλητικό 4-1.
Αυτό ήταν ουσιαστικά το πρώτο φιλικό τεστ και για τις δύο ομάδες με το συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα να δείχνει καλά στοιχεία αλλά σίγουρα έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης έτσι ώστε να φτάσει στα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης. Αυτό που κρατάνε οι Τυρναβίτες είναι η αποτελεσματικότητα κάτι που τους έλειπε την περσινή χρονιά.
Όμως η ομάδα που «έκλεψε» την παράσταση και κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν ο Π.Ο.Ε., μια ομάδα ολοκαίνουρια από πάνω έως κάτω (όπως λέει και το άσμα του Κιάμου) η οποία έδειξε άριστα δείγματα γραφής κυρίως στο α΄μέρος και παρά την κόπωση (προηγήθηκε προπόνηση το πρωί) ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, με τον έμπειρο τεχνικό Αλέκο Αλεξανδρή να μην κρύβει την ικανοποίηση του αν και τους περιμένει ακόμα πολλή δουλειά μιας και την Τετάρτη το πρωί στις 10.30 θα αναχωρήσουν για το Ελατοχώρι όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
alt
Χορταστικό το α΄μέρος…
Το α΄μέρος ήταν χορταστικό με τους Τυρναβίτες να ξεκινάνε ιδανικά στο παιχνίδι και μόλις στο 2΄ο Κώστας Γεωργαντζιάς με κεφαλιά έκανε το 0-1 μετά από χτύπημα φάουλ του Σουλίδη. Οι Ελασσονίτες έδειχναν να πατάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και ενέργειε φαντεζί και απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Γούπου με τους Παλάσκα (8΄), Ρόπα (13΄), Χατζηβαλσάμη (16΄) και Χάμο (21΄) χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο 24΄ο Πουλάκης ανέτρεψε τον Κράββαρη και ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα με τον Λάππα να ευστοχεί γράφοντας το 0-2 και έτσι τελείωσε το α΄ μέρος.
alt
Έπεσε ο ρυθμός, δεν έλειψαν τα γκολ…
Στην επανάληψη και με τις πολλές αλλαγές που έγιναν λογικό και επόμενο ήταν να πέσει ο ρυθμός με τος Ελασσονίτες να φτάνουν στο γκολ στο 67΄όταν ο Φλίγκος έβγαλε τη σέντρα και ο νεαρός Αλεξανδρής θυμίζοντας κάτι από τον πατέρα του Αλέκο με βολ πλανέ μείωσε σε 1-2. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο φινάλε με τα γκολ των Κουβελά (86΄με χτύπημα φάουλ) και Τζέκο (89΄) ενώ ο Μάγγος είχε δοκάρι στο 85.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ηλίας Αναστασίου με βοηθούς τους κ.κ. Γκαρέλη και Αναστασίου Γ.
Π.Ο.Ε. (Α. Αλεξανδρής): Πουλάκης, Αποστολάκης, Μακρής, Φλίγκος, Παλάσκας, Χάμος, Χατζηβαλσάμης, Ρόπας, Σκλάβος, Καραγκούνης, Παγκαρλιώτας.
Έπαιξαν και οι Καραϊσκος, Τέγος, Παληγιάννης, Αριανούτσος, Αλεξανδρής, Ρέτσας, Γκαμπέτας, Θανάσης, Παπαποστόλου, Γκουτζουρέλας.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Μ. Ζιώγας): Γούπος, Σκούπρας Κ., Λούγκος, Νόνης, Γεωργαντζιάς, Πάτρας, Λάππας, Σουλίδης,. Κράββαρης, Τσούκαλος, Ιακωβάκης.
Έπαιξαν και οι Αλεξίου, Αντωνόπουλος, Κουβελάς, Μάγγος, Μεζίνι, Μπαχτσιβάνος, Ντάλλας, Σιάτρας, Σκούπρας Β., Τσορμπατζίδης, Τζέκος, Χαρισούλης, Χριστοδούλου.
alt

alt