Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ο Κώστας Φλίγκος στο ArenaLarissa.gr

Το ArenaLarissa.gr, επέλεξε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ο περσινός πρώτος σκόρερ του 4ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος και νυν πλέον ποδοσφαιριστής της Π. Σ. Ελασσόνας, Κώστας Φλίγκος.
Ο 26χρονος χαρισματικός επιθετικός δεν «μάσησε» τα λόγια του αποκαλύπτοντας ξεκάθαρα τους λόγους αποχώρησης του από την ομάδα της Τσαριτσάνης ενώ παράλληλα έθεσε και τους στόχους του με την Ελασσόνα.
Μετακόμισες φέτος στην Ελασσόνα…
Δεν σας κρύβω πως οι στόχοι και οι φιλοδοξίες της ομάδας αποτέλεσαν σημαντικό κομμάτι και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να απαντήσω θετικά στην πρόταση η οποία μου έγινε από τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Πάτση.
Τι έγινε και αποτέλεσες παρελθόν απο τον Οικονόμο, παρότι ήσουν πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 19 γκολ;
Ο μοναδικός, αλλά και βασικός λόγος για τον οποίο έφυγα απο τον σύλλογο της Τσαριτσάνης ήταν το οικονομικό. Δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και έτσι μετά απο μια αρκετά επιτυχημένη μου χρονιά στην Τσαριτσάνη αποτέλεσα παρελθόν.
Το μήνυμα σου στον κόσμο της Ελασσόνας;
Στον κόσμο της Ελασσόνας θέλω να υποσχεθώ πως θα δώσω τον καλύτετο μου εαυτό και στο τέλος ας ελπίσουμε, πως μέσα απο την σκληρή δουλειά και την καθημερινή προπόνηση, θα πετύχουμε τους στόχους μας.
Ποιοι είναι οι στόχοι σου και οι φιλοδοξίες σου με την νέα σου ομάδα;
Σε όποια ομάδα και εαν αγωνίζομαι πρωταρχικός μου στόχος είναι να την βοηθώ ώστε να υλοποιήσει τους στόχους της, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές διακρίσεις. Με την ομάδα της Ελασσόνας ο στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός στον 4ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος, με ότι αυτό συνεπάγεται.