Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Να στηρίξουν όλοι την προσπάθεια αυτή…

Από το larisagoal.gr

alt


Μετά από μια  ενδιαφέρουσα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη με θέμα: «Το ποδόσφαιρο στην Ελασσόνα» και βασικό ομιλητή τον πρόεδρο της ΠΣ Ελασσόνας κ. Ανδρέα Πάτση, για μια ακόμη φορά το συμπέρασμα που βγήκε αβίαστα ήταν πως θα πρέπει όλοι όσοι ανήκουν στο δημοτικό διαμέρισμα της Ελασσόνας να στηρίξουν αυτή τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ήδη με απώτερο σκοπό την εξέλιξη της Ελασσόνας σε όλα τα επίπεδα.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως η ομάδα λειτουργεί πλέον σε επαγγελματικά πρότυπα μιας και τόσο ο πρόεδρος κ. Πάτσης όσο και ο νέος τεχνικός κ. Αλεξανδρής, έχουν κοινό όραμα που έχει να κάνει με το να δούνε κάποια μέρα την Ελασσόνα να φτάνει ψηλά, αποτελούμενη κατά κύριο λόγο από παιδιά νεαρής ηλικίας που θα έχουν άμεση σχέση με την περιοχή.
alt
Και πραγματικά η φετινή χρονιά είναι μια πρόκληση για όλους και γι’ αυτό τον λόγο χρειάζεται στήριξη και συσπείρωση για το καλό του τόπου. Να σημειωθεί πως η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της εφημερίδας «Αναγνώστης».