Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Θριάμβευσε η Ελασσόνα…

alt

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ (larisagoal.gr)
PHOTO: KOSTAS VILLA, Actionframe
Με  μια «φωτοβολίδα» του Ζηρδέλη στις καθυστερήσεις του  αγώνα, η Ελασσόνα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση  της αξιόμαχης  ομάδας των Ατρόμητων  επικρατώντας με 2-1 και  κατέκτησε έτσι το τρόπαιο στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ.

alt
Πραγματοποιήθηκε  μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με την  ομάδα των Ατρόμητων να έχει την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά η Ελασσόνα είχε ουσία στο παιχνίδι της πετυχαίνοντας δύο πανέμορφα τέρματα.
alt
Το σκορ άνοιξε στο 10΄ο Δρυστέλλας με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ βάζοντας σε θέση οδηγού την Ελασσόνα κάνοντας το 1-0.
alt
Ο Σολάκου σε δύο  περιπτώσεις (17΄, 33΄) δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για λογαριασμό των  Ατρόμητων, κάτι που  πέτυχε τελικά ο ταλαντούχος  Νταφόπουλος στο 34΄μετά από μια εξαιρετική ατομική ενέργεια.
alt
Στο 24΄η κεφαλιά του Καλτέκη  έφυγε λίγο άουτ.
alt
Και στο β΄ μέρος το παιχνίδι κυμάνθηκε  σε ικανοποιητικά  επίπεδα με τους Ελασσονίτες  να απειλούν στο 37΄αλλά  η κεφαλιά του  Αρσένη έφυγε μόλις  άουτ.
alt
Στο 44΄ ο εξαιρετικός Θεοχαρόπουλος πραγματοποίησε έναν σλάλομ χωρίς ευτυχή κατάληξη ενώ στο 56΄το σουτ του Μπούσια έφυγε λίγο άουτ.
alt
Για να φτάσουμε στο 74΄όταν  ο  Ζηρδέλης εξαπέλυσε  έναν «κεραυνό» έξω  από τη μεγάλη περιοχή  και δεν άφησε  κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα Παγιούλα, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1.
alt
Μετά  το τέλος του αγώνα  έγιναν και οι απονομές στους πρωταθλητές  των ομίλων του παιδικού πρωταθλήματος (Φαλάνη, Ακαδημία Γ. Πλίτση, ΑΕΛ 1).
alt
Τις απονομές έκαναν από  πλευράς ΕΠΣΛ οι διοικητικοί κ.κ. Γρηγοριάδης, Λεωνιδάκης και Αλεξίου ενώ έδωσαν το «παρών» τόσο ο πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Ν.Λ κ. Λουτρίδης όσο και ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Νίτσας. Στα αξιοσημείωτα η μεγάλη προσέλευση του κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες του AEL FC ARENA προκειμένου να καμαρώσει τους αυριανούς άσους του λαρισινού ποδοσφαίρου και πραγματικά αξίζουν πολλά εύσημα σε αυτούς που πήραν την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή των τελικών σε αυτό το γήπεδο, δίνοντας τη δυνατότητα και τη χαρά σε αυτά τα παιδιά να βιώσουν τόσο έντονα αυτό το συναίσθημα.
alt
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γρηγοριάδης  με βοηθούς τους κ.κ. Νίκζα και Σκέτο.
alt
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Φ. Τσέλιος): Γκουτζουρέλας, Πακάκης, Νταμπώσης, Μπίλης, Ρεγκόνι, Μπούσιας, Δρυστέλλας (58΄Έρβιν), Αρσένης (48΄Αθανασέλος), Ζηρδέλης, Γκαλίτσιος, Γκαντούνας (63΄Αβέλλας).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ (Θ. Βουτυρίτσας-Κ. Κουτές): Παγιούλας, Τσιαμπαλής, Νταλαγιώργος, Κατσιάνος, Ανδρέου, Θεοχαρόπουλος, Σολάκου, Νταφόπουλος, Χολέβας, Βουτυρίτσας, Μαργαρίτης (50΄Θεοδώρου).

alt
alt
alt
alt
alt



alt

alt

alt
alt
alt