Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3 – 1

Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88.4)

Ιδανικό ντεμπτούτο του Θανάση Παλάσκα στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα  της ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ , πετυχαίνοντας τα δυο από τα τρία τέρματα των γηπεδούχων, στην επιβλητική και σημαντική τους  νίκη
με 3 – 1 επί της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ .
Οι γηπεδούχοι δείξαν από αρκετά νωρίς τις προθέσεις τους και πολύ γρήγορα, στο 9ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ με τον Κατσάβο μετά από πάσα του Κωστούλα. Στο 19ο λεπτό ο Κατσαβός θα είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Φλώρου θα μπει μέσα στην περιοχή από αριστερά θα κάνει μια σέντρα-σουτ, ο Τρούκης στη σωστή θέση θα διώξει τη μπάλα.Στο 38ο λεπτό ο Βαλαώρας θα εκτελέσει φάουλ έξω από την περιοχή , θα απομακρύνουν  σε κόρνερ οι αμυντικοί της Καρδίτσας .Λίγα λεπτά αργότερα , στο 36 , η ΕΛΑΣΣΟΝΑ θα βγει στην αντεπίθεση ο Παλάσκας θα πασάρει στον Κωστούλα , τελευταία στιγμή με τάκλιν του αποσπούν την μπάλα και καταλήγει σε κόρνερ.
Στο 42ο λεπτό , σέντρα του Κατσάβου από δεξιά στην καρδιά της περιοχής , ο Παλάσκας θα πηδήξει πιο ψηλά απ όλους και με κεφαλιά θα στείλει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Καρδίτσας .
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελασσόνα θα μπει νωθρά στον αγωνιστικό χώρο με την Καρδίτσα να προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι .Γρήγορα όμως οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να έχουν πάλι την κατοχή και τη κυκλοφορία της μπάλας. Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου ανήκει  στην ομάδα της Καρδίτσας . Στο 67 ο Οικονόμου θα κάνει το συρτό σουτ , χωρίς πρόβλημα θα μπλοκάρει ο Νούσιας και στην αμέσως επόμενη φάση , Βαλαώρας και Παλάσκας για την Ελασσόνα θα κάνουν το ένα-δυο έξω από την περιοχή , πλασέ του πρώτου , αποκρούει ο Τρούκης .  Στο 78ο  λεπτό κάθετη μπαλιά του Τζόλα στο Παλάσκα που θα βρεθεί μόνος του απέναντι από τον Τρούκη έξω από την περιοχή  και με όμορφη λόμπα στέλνει για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων .
Το μόνο που θα καταφέρει η Καρδίτσα ,είναι να μειώσει το σκορ στο 81ο λεπτό όταν μετά από λάθος συνεννόηση Θανάση και Νούσια θα επωφεληθεί ο Τσαρτσαράς και με κεφαλιά θα κάνει το τελικό 3 -1.


Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Βουρνέλη (Μακεδονίας) θα αντικρίσουν οι Λιόλιος , Καρατζόλης , Παλάσκας και Κοτούμπας  για την Ελασσόνα και οι Γιαπαλής ,Παλάντζας και Τζίλος για την Καρδίτσα που αγωνιζόταν και με παίκτη λιγότερο από το 79 λόγω αποβολής του Μεσιακάρη, με απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο παιχνίδι.

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Κολομητρούσης) Νούσιας , Λιόλιος (80΄Νάτσης), Καρατζόλης (82΄Ξεφτερης), Κοτούμπας , Θανάσης, Φλώρος , Παλάσκας , Βαλαώρας , Κωστούλας (68΄Τζόλας),Χάμος , Κατσαβός .  

ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Θεοδώρου) Τρούκης , Κορομπίλιας(46 Οικονόμου) , Τσαρτσαρής , Τζίλος , Κουκούλης , Γιαπαλής (71΄Παππάς ) , Μεσιακάρης , Γκόλιας , Κεφαλάς , (46΄Κόκκινος), Παπαδημητρίου, Παλατζας