Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 1 - 0

Του Ανδρέα Νικούλη (ΡΑΔΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ 88.4)

Φρένο στην ξέφρενη πορεία του Ρήγα Φεραίου έβαλε την Κυριακή το απόγευμα , στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ Εθνικής , η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  και πέτυχε μια σημαντική με 1 – 0, χάρη σε πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Χάμου στο 55ο λεπτό και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για γρήγορη παραμονή στην κατηγορία .

Σ ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ήταν πιο απειλητική, με το ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ να προσπαθεί να πετύχει κάτι καλό μονό με αντεπιθέσεις.
Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού ανήκει  στο ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ , μόλις στο 6ο λεπτό ο Χατζής εκτέλεσε φάουλ από αριστερά , ο Νούσιας δεν αιφνιδιάστηκε από την πορεία της μπάλας και την έδιωξε σε κόρνερ .
Από το σημείο εκείνο και μετά, η ΕΛΑΣΣΟΝΑ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ, αν οι παίκτες της ήταν πιο εύστοχοι . Στο 14ο λεπτό ο Φλώρος θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, το σουτ που θα κάνει δεν θα ανησυχήσει  τον Σφυρή που θα μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα .Στο 29ο λεπτό μετά από πάσα του Κωστούλα στον επερχόμενο Φλώρο , σουτ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής στα χέρια του τερματοφύλακα του ΡΗΓΑ και στο  36o λεπτό ο Χάμος θα προσπαθήσει να απειλήσει  από μακριά, το σουτ όμως θα φύγει ψηλά άουτ .
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της  ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά. Στο 52ο λεπτό σουτ του  Λιόλιου λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σφυρή . Στο 55ο λεπτό καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Χάμου , αρκετά έξω από την περιοχή, ο οποίος με δυνατό ευθύβολο σουτ θα στείλει  τη μπάλα στο αριστερό γάμα του Σφυρή και θα ανοίξει το σκορ για την Ελασσόνα κάνοντας το 1-0 . Λίγα λεπτά αργότερα ο Χάμος θα είναι πάλι ο πρωταγωνιστής , θα προσπαθήσει να  απειλήσει  πάλι με εκτέλεση φάουλ , αυτή τη φορά όμως η μπάλα θα βρει σε σώματα αμυντικών και θα καταλήξει κόρνερ .Στο 75ο λεπτό, στην αντεπίθεση η Ελασσόνα, πάσα του  Κατσαβού στο Φλώρο, σουτ του τελευταίου απελπιστικά άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ,στο 80ο λεπτό,  ο Καρατζόλης θα σεντράρει από αριστερά,  ο Βαλαώρας σε πρώτο χρόνο θα πιάσει ένα καλό σουτ , ο Σφυρής σε ετοιμότητα θα κάνει την απόκρουση του αγώνα και θα αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του .

Οι ποδοσφαιριστές της Ελασσόνας Θανάσης , Νάτσης και Μολάς αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μαλούτα (ΣΔ Ημαθίας ).

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Κολομητρούσης) Νούσιας , Βάλλας (61΄Τζόλας ) , Καρατζόλης , Θανάσης , Κουμπούρας , Νάτσης , Χάμος , Φλώρος , Κωστούλας (75΄Βαλαώρας ) , Κατσαβός (87΄Μολάς ) , Λιόλιος .

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Χατζυκυριακίδης) Σφυρής , Γούτσιος , Ζαχαράκης (75΄Μπατής ) , Βουραζέρης , Καρλιάμπας , Χατζής , Μπίκας , Μπλότσικας (61΄ Βογιατζής ) , Λαμπρογιώργος , Μόσιος ( 65΄Σπάθης ), Δανιλόπουλος .