Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ – ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 1 – 0


Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88.4)

Σ ένα δυνατό παιχνίδι και από της δύο ομάδες, η Ελασσόνα δεν κατάφερε, παρόλου που είχε καλές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα , να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Πετρωτό και  ηττήθηκε με 1- 0 με γκολ που πέτυχε ο Ιορδανίδης με κεφαλιά, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, στο 88ο λεπτό.

Την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα είχε η τοπική ομάδα, στο 4ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά ,η μπάλα κατέληξε στο Γιαννουλίδη και σχεδόν πάνω από τη γραμμή κατάφερε να στείλει τη  μπάλα ψηλά άουτ .
Στο 10ο λεπτό ήταν η σειρά της Ελασσόνας να απειλήσει με τον Κατσαβό, με σουτ έξω από την περιοχή , ο Νικολαΐδης στη σωστή θέση δεν θα έχει πρόβλημα να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 20ο λεπτό η Ελασσόνα πάλι στην επίθεση με το Λιόλιο , μετά από όμορφη ενέργεια μπαίνει από δεξιά στην περιοχή της Θύελλας το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ και στο 21ο λεπτό ο Μουρκάκης για τη Θύελλα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αυτό όμως κατέληξε απελπιστικά άουτ .
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελασσόνα μπήκε πιο δυνατά και ήταν αυτή που απείλησε πρώτη , στο 53 αρχικά , ο Λιόλιος θα κάνει το σουτ αυτό όμως θα καταλήξει άουτ και στο 56 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζόλα, ο Λιόλιος θα πάρει την κεφαλιά , ο Νικολαΐδης θα διώξει, δεύτερη κεφαλιά με τον Κουτούμπα, διώχνουν οι αμυντικοί του Πετρωτού πάνω στη γραμμή.  
Στο 60ο λεπτό η Ελασσόνα πάλι έξω από την περιοχή της Θύελλας με καλές προϋποθέσεις , ο Τζόλας πασάρει στον Μολά , θα κάνει όμως  αδύναμο σουτ και χωρίς δυσκολία ο Νικολαΐδης θα μπλοκάρει τη μπάλα. Στο  66ο λεπτό πάλι η Ελασσόνα στο προσκήνιο , μετά από πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας ο Χάμος πασάρει στο Φλώρο , το πλασέ του έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 73ο λεπτό η Ελασσόνα βγαίνει στη αντεπίθεση, η μπάλα καταλήγει στον Τζόλα , αυτός θα κάνει το σουτ η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Πετρωτού.
Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 88ο λεπτό, θα γίνει η σέντρα από δεξιά και ο Ιορδανίδης, που είχε περάσει πριν από λίγο στον αγώνα , στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα θα πάρει την κεφαλιά , η μπάλα στα δίχτυα του Νούσια  και θα κάνει το 1 - 0 για την ομάδα του  , που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα .

Από τρεις κίτρινες κάρτες είδαν οι δύο ομάδες . Γιαννουλίδης , Τασιόπουλος και Ιορδανίδης για το Πετρωτό , Φλώρος , Ξεφτέρης και Κωστούλας για την Ελασσόνα.

Καλή η διαιτησία του κ. Κατσικογιάνη του συνδέσμου Ηπείρου.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Μιχάλης Ιορδανίδης) Νικολαΐδης , Σπυρόπουλος , Κάλφας , Γούτσιος , Τασόπουλος , Μουρκάκης , Καρκαντάς (60’ Κριτσινιώτης ), Καραΐσκος , Γιαννουλίδης(88’ Ιορδανίδης) , Τεντολούρης (70’ Νούλας ) .

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ( Κώστας Κολομητρούσης ) Νούσιας , Βάλλας , Ξεφτέρης , Κοτούμπας , Θανάσης , Φλώρος , Λιόλιος , Μολάς (60’ Χάμος) , Σιαμαντούρας (46’ Βαλαώρας) , Τζόλας (75’ Κωστούλας ) , Κατσαβός .