Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ 4 – 1

Του Ανδρέα Νικούλη (ΡΑΔΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ 88.4)

Σημαντική βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στο γήπεδο της απέναντι στον ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟ με 4-1 και κατάφερε να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στην προσπάθεια που κάνει για γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ΕΛΑΣΣΟΝΑ και αρκετά νωρίς είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το Βάλλα στο 8ο λεπτό , επιχείρησε τη λόμπα, η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δοκών και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΥ . Δυο λεπτά αργότερα είχε ο ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ την ευκαιρία του με τον Αρουτίδη, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ξεφτέρη βρέθηκε μόνος απέναντι από το Νούσια, προσπάθησε να τον πλασάρει αλλά ο έμπειρος πορτιέρο απέκρουσε σε κόρνερ .
Στο 13ο λεπτό ο Μολάς θα εκτελέσει φάουλ από αριστερά , ο Λιόλιος θα πάρει την κεφαλιά , ο Τσάμης δεν θα καταφέρει να αποκρίνει επιτυχώς τη μπάλα και ο Τζόλας που καραδοκούσε θα πάρει το ριμπάουντ και θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ΕΛΑΣΣΟΝΑ και δυο λεπτά αργότερα  ο Λιόλιος που ήταν από τους πρωταγωνιστές της προηγούμενης φάσεις θα κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα θα καταλήξει στην δεξιά γωνία του Τσάμη βάζοντας μπροστά την ομάδα του με δυο γκολ .  Στο 36ο λεπτό ο Σιαμαντούρας θα σεντράρει από αριστερά ο Μολάς με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ θα ακυρωθεί ως οφσάιτ.
Ο ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ θα έχει την τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου με τον Κεφαλίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή θα πέραση ψηλά άουτ πάνω από τα δοκάρια του Νούσια .
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ θα μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 53ο λεπτό ο Μπουγατσιάς θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνετε ως οφσάιτ.
Ο ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ θα καταφέρει να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 72,  ο   Μπουγατσιάς με πλασέ θα στείλει τη μπάλα  στα δίχτυα και θα μειώσει σε 2-1.  Στο 76ο λεπτό ο Κατσαβός, μετα από μπαλιά του Λιόλιου ,ξεχύνετε στην αντεπίθεση από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον αμαρκάριστο  Σιαμαντούρα που δεν δυσκολεύετε να πλασάρει τον Τσάμη και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ για την ΕΛΑΣΣΟΝΑ κάνοντας το 3-1. Στο 80 ο ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ θα μείνει με δέκα παίκτες . Ο Μπισπίκης Θ. σαν τελευταίος παίκτης θα ανατρέψει τον Κατσαβό έξω από την περιοχή και θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.
Στο 85ο λεπτό ο Τσάμης στην προσπάθεια να δίωξη τη μπάλα μετά από γύρισμα αμυντικού του, η μπάλα θα βρει στην πλάτη του Τζόλα και θα καταλήξει στα δίχτυα κάνοντας το τελικό
4-1.
Τελευταία φάση του παιχνιδιού θα γίνει στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Λιόλιος θα κάνει την κεφαλιά ο Τσάμης θα αποκρούσει ,η μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια  οι αμυντικοί του ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΥ θα καταφέρουν να διώξουν τη μπάλα . 

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Κώστας Κολομητρούσης)Νούσιας , Βάλλας , Ξεφτερης , Κοτούμπας , Θανάσης , Λιόλιος , Χάμος (80 Κοντοδήμος ), Μολάς (46 Νούσιας Χ) , Σιαμαντούρας , Τζόλας , Κατσαβός ( 85 Κουμπούρας )

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παναγίωτου) Τσάμης , Μελλησινός (46 Μπουμπούρης ) ,Τλούπας (80 Μπισμπίκης Δ) , Μπισμπίκης Θ , Πανακούλιας , Κεφαλίδης , Αρουτίδης , Θαμνόπουλος , Μπουγατσιάς , Νταβαρίνος Α ,  Γεωργακόπουλος (85 Νταβαρίνος Β).