Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ενωση Σπερχειάδας-Μακρακώμης - ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 3 - 0



Του Ανδρέα Νικούλη* (ΡΑΔΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ 88,4)

Με το... αριστερό μπήκε η νέα χρονιά για την ΕΛΑΣΣΟΝΑ . Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι η ομάδα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε εκτός έδρας με 3 – 0 .
Η ΕΝΩΣΗ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 6ο μόλις λεπτό απείλησε την ΕΛΑΣΣΟΝΑ, όμως το σουτ του Τσαμαδιά κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων  .Στο 8ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χουλιάρας στο πρώτο δοκάρι παίρνει την κεφαλιά , η μπάλα καταλήγει στο Ζαροδήμο , αυτός επιχειρεί το σουτ μέσα από την περιοχή , ο Καρατζόλης αποκρούει τη μπάλα πάνω στη γραμμή και στη συνεχεία μπλόκαρε ο Νούσιας .
Μέχρι το 15ο λεπτό η ΕΝΩΣΗ δείχνει πιο απειλητική αλλά από εκεί και πέρα η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε δυο καλές  φάσεις, μία στο 15 όταν μετά από φάουλ του Τζόλα με υπερένταση απέκρουσε ο Κοκονδίνης και στο 30 όταν ο Βαλαώρας μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά αλλά δεν κατάφερε να κάνει το σουτ όπως θα ήθελε και έδιωξαν οι αμυντικοί της ΕΝΩΣΗΣ .Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο και από τις δυο ομάδες μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ξεκίνησε πάλι δυνατά το παιχνίδι και αρκετά νωρίς κατάφερε να προηγηθεί , στο 51ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πλατανιά , ο Βέλιος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι , πλάσαρε σωστά και έκανε το 1-0 .
12 λεπτά  αργότερα οι πρωταγωνιστές της φάσης του γκολ χτύπησαν και πάλι . Ο Πλατανιάς εκτέλεσε φ’αουλ από δεξιά , ο Βέλιος πετάχτηκε πάλι στο πρώτο δοκάρι και έκανε το 2 – 0 .
Στο 69ο λεπτό η ΕΛΑΣΣΟΝΑ είχε την ευκαιρία να απειλήσει την ΕΝΩΣΗ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι όταν μετά από καλή εκτέλεση φάουλ του Βαλαώρα η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι .Στη συνέχεια της φάσης οι παίχτες της ΕΝΩΣΗΣ βγήκαν στην κόντρα , ο Τσαμαδιάς βρέθηκε απέναντι από το Νούσια , και με όμορφη λόμπα  διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0 .
Η ΕΝΩΣΗ είχε δυο ακόμη καλές ευκαιρίες  . Στο 24 πολιορκία στα καρέ της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ .Στο ξεκίνημα της φάσης, λόμπα του Τσαμαδιά η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι , παίρνει το ριμπάουντ ο Δημητρόπουλος , σουτάρει μέσα από την περιοχή , ο Νούσιας αποσοβεί τον κίνδυνο . Τελευταία άξιας λόγου φάση του παιχνιδιού στο 78ο λεπτό , μετά από κάθετη πάσα , ο Δεμίρης προσπάθησε να πλασάρει το Νούσια που είχε βγει από την εστία  του , η μπάλα  στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνεχεία ο τερματοφύλακας της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ έδιωξε σε πλάγιο .

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης αντίκρισαν οι Κοτούμπας  και Νάτσης για την ΕΛΑΣΣΟΝΑ , Πλατανιάς και Τσαμαδιάς για την ΕΝΩΣΗ .

Ενωση Σπερχειάδας-Μακρακώμης: (Λάκης Παπανικολάου) Κοκονδίνης , Ζαροδήμος , Τσιλίκας , Ζάρας , Πλατανιάς , Βέλλιος , Τσαμαδιάς , Χουλιάρας , Μπέσσας (75 Ντελίρης ), Επισκοπος (80 Χριστόπουλος ) , Δημητρόπουλος (78 Σωτηρίου)
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: (Κώστας Κολομητρούσης) Νούσιας, Κοτούμπας ,  Καρατζώλης (61 Κοντοδήμος ), Κουμπούρας , Φλώρος, Νάτσης ( 77 Σιαμαντούρας ) Χάμoς, Φώλλας, Βαλαώρας , Τζόλας , Λιόλιος (63 Νάκης).





*Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση εικόνων ή κειμένου χωρίς έγγραφη άδεια του κατόχου.