Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 0-0

Του Ανδρέα Νικούλη *  (ΡΑΔΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ 88.4)

Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα στη λασπομαχία της Φιλιππούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ελασσόνα. Ένα παιχνίδι που εκτός από ντέρμπι του νομού  Λάρισας ήταν και παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα και προσπάθησαν η κάθε μια από την πλευρά της για το θετικό αποτέλεσμα .
Πιο δυνατά στο παιχνίδι μπήκε ο Απόλλωνας και στο 2ο μόλις λεπτό ο Στεργίου προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Νούσιας απέκρουσε σε κόρνερ . Από εκεί και μετά η Ελασσόνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σ όλο το πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα . Στο 5ο λεπτό ο Κατσαβός σέντραρε από δεξιά ο Χάμος πάσαρε στον Λιόλιο το σουτ του τελευταίου κατέληξε ψηλά άουτ αλλά και στο 16ο λεπτό σουτ του Βαλαώρα από το ύψος της περιοχής είχε την ίδια κατάληξη . Στο 28 σέντρα του Βαλαώρα από δεξιά ο Κατσαβός κάνει την προβολή , η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Μαγαζιώτη .Στο 20ο λεπτό ο Κατσαβός χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά από πολύ ευνοϊκή θέση πλασάρει άουτ . Η καλύτερη ευκαιρία που είχε ο Απόλλωνας ήταν στο 33ο λεπτό όταν ο Φατούρος μέσα από την περιοχή σούταρε δυνατά,  η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι .
Στο 42ο λεπτό έγινε η τελευταία φάση του ημιχρόνου με το Βαλαώρα που πραγματοποίησε πολύ καλή κούρσα από αριστερά, μπήκε στη περιοχή , επιχείρησε το πλάσε , η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε  άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι .
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία του Απόλλωνα , στο 50 ο Φουσίκας έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ . Στο 66 ο Απόλλωνας θα μείνει με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Σκάκου που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σημωνίδη και στο αμέσως επόμενο λεπτό με εννέα όταν και ο Φατούρας θα αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα .
Στο 68 έγινε η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κατσαβός από ευνοϊκή θέση θα πλασάρει άουτ . Από το σημείο εκείνο και μετά η Ελασσόνα θα έχει την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να καταφέρει να γίνει απειλητική ώστε να  φτάσει στο γκολ και να πάρει τους τρεις βαθμούς.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αλεξούδης – Κεραμάρης) Μαγαζιώτης , Περηφανος , Μπαλαμώτης , Σκάκος , Πολύζος , Εμμανουήλ , Γιανακόπουλος , Φατούρας , Φουσίκας , Στεργίου ( 85 Γαρυφαλόπουλος ) Τσέλιγκας .

ΠΣ Ελασσόνας (Κολομητρούσης) Νούσιας Π, Μολλάς , Καρατζόλης , Κοτούμπας , Φλώρος (72 Γεωργούλης ) Νάτσης . Χάμος , Κατσαβός (81 Νούσιας Χ) , Βαλαώρας , Τζόλας , Λιόλιος .























*Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση εικόνων ή κειμένου χωρίς έγγραφη άδεια του κατόχου.