Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά...

Απο τον Αντώνη Λιάνο . (www.elassona-city.gr)

  Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ιδανικός τρόπος για να κλείσει η αγωνιστική χρονιά, για την Ποδοσφαιρική Συνένωση Ελασσόνας, αφού μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, με την έλευση του κ. Ανδρέα Πάτση, ήρθε και η πρόκριση μέσα στην έδρα του Πυργετού, στα πέναλτι με σκορ 2-3, που απογείωσε την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, γενικότερα.

 Μια χρονιά, που εξελίχτηκε σε θρίλερ, μετά το τέλος του περυσινού πρωταθλήματος, όπου η Ποδοσφαιρική Συνένωση έμεινε, κυριολεκτικά, ακέφαλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της, με τον πρόεδρο της Ελασσόνας κ. Κώστα Φώλλα, να διαδέχονται σε υπηρεσιακή, όπως αποδείχτηκε διαδοχή, ο Θωμάς Πίπιλας (για έναν μόλις μήνα!) και στην συνέχεια ο Ηλίας Παναγιωτίδης.. Το δημόσιο κάλεσμα του τελευταίου, για άμεση βοήθεια, ήρθε από την Αθήνα και τον συντοπίτη μας, Ανδρέα Πάτση, ο οποίος σε χρόνο ρεκόρ, ανέλαβε την ομάδα, εγκαινίασε τα καινούργια γραφεία και ήδη ετοιμάζει με το νέο Δ.Σ., τα σχέδια για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ποιος θα το φανταζόταν ότι η Ελασσόνα και το ποδοσφαιρικό της τμήμα, από το ναδίρ θα βρισκόταν στο ζενίθ, μέσα σε μερικά 24ωρα...

- Στο τμήμα του ποδοσφαίρου ο τερματοφύλακας που ακούει στο όνομα, Παναγιώτης Νούσιας, είναι αντικείμενο σχολιασμού για δύο λόγους. Ή ο Παναγιώτης δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται στην Ελασσόνα αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κατηγορία ή απλά ο Παναγιώτης αποτελεί την αρχή σε μια σοβαρή ενδεκάδα, που θέλει να κερδίζει στον αγωνιστικό χώρο. Σοβαρότητα αλλά πολύ περισσότερο σταθερότητα, για τον πορτιέρο της Ποδοσφαιρικής Συνένωσης.