Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Aλλαγή σελίδας στην Ελασσόνα!

Επιμέλεια: Λιάνος Αντώνης  (www.elassona-city.gr)

  Αλλαγή σελίδας και καινούργιος ποδοσφαιρικός αέρας για την Ποδοσφαιρική Συνένωση Ελασσόνας και το σωματείο της πόλης, αφού τις τύχες της, ανέλαβε την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ο κ. Ανδρέας Πάτσης.


 Η σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Συλλόγου ήταν η εξής:


 “Η Π.Σ Ελασσόνας σας ενημερώνει ότι νέος πρόεδρος της ομάδας είναι ο κ. Ανδρέας Πάτσης.Τις επόμενες μέρες θα συσταθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο οπότε θα έχετε και νέα ενημέρωση”.

 Ο κ. Πάτσης έχει ρίζες από την Ελασσόνα και συγκεκριμένα από το Δημοτικό Διαμέρισμα Στεφανοβούνου και αποδέχτηκε την πρόσκληση του κ. Ηλία Παναγιωτίδη για άμεση βοήθεια στον Σύλλογο (όταν ο ίδιος είχε πριν λίγες εβδομάδες κάνει έκκληση, στην τοπική κοινωνία για συμμετοχή στα κοινά της ομάδας), αναλαμβάνοντας και επίσημα το αξίωμα του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Συνένωσης Ελασσόνας, δίνοντας έτσι, τέλος στο serial των τελευταίων ημερών, για το ποιος θα είναι το νέο αφεντικό της ομάδας της πόλης. Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κ. Πάτσης, συνοδεία μελών του Δ.Σ. της Π.Σ.Ε., μίλησε με φιλάθλους στο καφέ-μπαρ “Mine”, συζητώντας για τα προβλήματα αλλά και τις περαιτέρω κινήσεις του συλλόγου.

http://www.elassona-city.gr/nea/protoselido/Allagi-selidas-stin-elassona.html