Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Φιλική ήττα για την ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Του Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα 88.4 – ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ)

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποίησε η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στο γήπεδο της με την ΑΕ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΣ (ομάδα της  Α κατηγορίας της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ) από την οποία ηττήθηκε με 0-1 . ο προπονητής της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ κ. Κολομητρούσης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει πολλούς νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές αλλά και παίχτες με μικρή  συμμετοχή στους αγώνες του πρωταθλήματος .
 

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ελάσσονα είχε την πρώτη καλή ευκαιρία να άνοιξη το σκορ όταν στο 5ο λεπτό ο Φλώρος έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά μπλόκαρε ο Σαΐνης .
Στο 12 σουτ του Νάκη πέρασε άουτ .
Στο 15ο λεπτό μετά από λάθος της άμυνας της Ελασσόνας η μπάλα έφτασε στον Αλεξόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε σε κενό τέρμα να κάνει το 0-1.
Στο 24 μετά από πάσα του Τσακμακίδη στο Μαντέλα σουτ του τελευταίου η μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί της Ελασσόνας .
Στο 26 πέναλτι για την Ελασσόνα μετά από ανατροπή του Νάτση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, την εκτέλεση ανέλαβε ο νεαρός Γκαμπέτας ο Σαΐνης όμως απέκρουσε σε κόρνερ .
Στο 36 μακρινό σουτ του Φλώρου πέρασε άουτ και στο 40 σημειώθηκε η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Τσακμακίδης εκτέλεσε  φάουλ έξω από την περιοχή , η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και η πέρασε πλάγιο άουτ.

 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και δημιουργηθήκαν μονό δυο καλές φάσεις . Η πρώτη στο 60 ο Σιαμαντούρας σέντραρε από δεξιά ,κεφαλιά πάσα του Μολά στο Φώλλα που επιχείρησε το σουτ  αυτό όμως κατέληξε άουτ .
Τελευταία καλή φάση του αγώνα στο 67  όταν μετά από σέντρα του Χάμου ο Σαΐνης πρόλαβε το Βαΐτση και απόκρινε τον κίνδυνο .

Ο προπονητής της ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ξεκίνησε τον αγώνα με τους Νούσια Π , Βάλλα , Κοντοδήμο , Κοτούμπας , Νούσια Χ , Φλώρο , Γκαμπέτα ,Νάτση , Ξεφτέρη , Βαλαώρα , Νάκη και  στη συνέχεια χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές  που είχε στη διάθεση του .

Ο κ. Κολομητρούσης έδωσε 3ημερο ρεπό στους παίχτες του και ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους στην προπόνηση της Δευτέρας , αφού ακολουθεί το παιχνίδι κυπέλου με τον Πυργετό στις 30 Δεκεμβρίου. .Η Διοίκηση της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  μετά το τέλος του αγώνα πρόσφερε γλυκά στους ποδοσφαιριστές με της ευχές της για καλές γιορτές.