Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΜΟΥΖΑΚΙ (Δηλώσεις Προπονητών)

Μετά το τέλος του αγώνα οι δυο προπονητές μίλησαν στο Ράδιο Ελάσσονα 88.4

Ο προπονητής Ελασσόνας κ. Κολομητρούσης δήλωσε: Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά , πάλεψαν και στα 90 λεπτά , πιστεύω ότι το σκορ ήταν δίκαιο , κατορθώσαμε βάλαμε ένα γκολ αρκετά νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και κάπως απελευθερωθήκαμε από το άγχος , σημαντικό είναι ότι προσπαθήσαμε , παίξαμε ποδόσφαιρο δημιουργήσαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες να κάνουμε κάποιο γκολ δεν το κάναμε σημασία έχει ότι έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών . Κοιτάμε μπροστά , έχουμε δύσκολα παιχνίδια πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και κάναμε καλή αρχή από το σημερινό παιχνίδι στο οποίο ο αντίπαλος ήταν και ένα βαθμό μπροστά από μας , ευελπιστώ ότι θα έχουμε την ανάλογη συνέχεια και θα παίρνουμε τα αποτελέσματα , να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας όπως είπα και στο χέρι μας είναι να παίρνουμε και εκτός έδρας βαθμούς .
Σαν έναν mini απολογισμό της μέχρι τώρα αγωνιστικής παρουσίας της Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ανέφερε : Είμαι ευχαριστημένος από τη συγκομιδή των βαθμών , μπορούσαμε να έχουμε και περισσοτέρους αλλά δεν πειράζει , οι βαθμοί που πήραμε μέχρι τώρα είναι ικανοποιητικοί αρκεί να συνεχίσουμε με το ίδιο ενδιαφέρον και ζήλο  και ευελπιστώ ότι θα πάνε όλα καλά και η ομάδα θα βρει το δρόμο της για να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει είτε εντός είτε εκτός έδρας .
Στο τέλος ο κ. Κολομητρούσης ευχήθηκε καλές γιορτές προς όλους .

Από την πλευρά του ο προπονητής του Μουζακίου  κ. Ταμπάκος  δήλωσε : Ήταν ένα παιχνίδι που μπορώ να πω στην αρχή δεν ήμασταν καλοί  , δεν είχαμε καθόλου καλή κυκλοφορία , αλλά παρόλα αυτά είχαμε εμείς την πρώτη ευκαιρία να ανοίξουμε το σκορ , δεν τα καταφέραμε και στην πρώτη ευκαιρία που έκανε η ομάδα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και από εκεί και πέρα έπρεπε κάτι να αλλάξουμε γιατί πλέον κυνηγούσαμε το σκορ . Κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές και πιστεύω ότι το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου βρήκαμε καλύτερο ρυθμό και ελέγχαμε εμείς το παιχνίδι . Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ πάλι φαινόταν ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό, δεχθήκαμε ένα γκολ που πιστεύω ότι προήλθε από λάθος του τερματοφύλακα .Από εκεί και μετά δεν δείξαμε αντίδραση για κάτι καλύτερο  και μοιραία ηττηθήκαμε με 2 – 0.