Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Δηλώσεις Προπονητών)

Μετά το τέλος του αγώνα οι δυο προπονητές μίλησαν στο Ράδιο Ελάσσονα 88.4

Ο προπονητής του Πυργετού κ. Χρήστος Γκάτας δήλωσε  : Έχω τη εντύπωση  ότι παίξαμε με την καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής .
Ενώ ξεκίνησε ο αγώνας ιδανικά για μας, καταφέραμε να προηγηθούμε με το καλημέρα στο παιχνίδι, από εκείνο το σημείο και μετά οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγω και η Ελασσόνα μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου επέβαλε το παιχνίδι της και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία .
Στο 2ο ημίχρονο ενώ ξεκινήσαμε κάπως καλύτερα , δεχθήκαμε ένα γκολ που οφείλω να ομολογήσω σπάνια βλέπουμε σε γήπεδα Δ  ΕΘΝΙΚΗΣ αλλά όσο περνούσε ο χρόνος και με τις αλλαγές που κάναμε ανεβάσαμε και την απόδοση μας, καταφέραμε να προηγηθούμε εκ νέου και ίσως θα μπορούσαμε σε κάποιες φάσεις να είχαμε τελειώσει και το παιχνίδι .Ωστόσο δεν έχω παράπονο συγχαρητήρια στα παιδιά και συγχαρητήρια και στους παίκτες της Ελασσόνας και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει τους στόχους της .

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ελασσόνας κ. Κολομητρούσης δήλωσε : Πιστεύω ότι τα παιδιά ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν και σε αυτό το ντέρμπι, παλέψανε και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μπορώ να πω ότι είχαμε καλή απόδοση καλή κυκλοφορία της μπάλας , αλλά στην δική μας προσπάθεια δεν ήμασταν ουσιαστική όπως έπρεπε να  είμαστε  . Στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε πάλι δυνατά , ισοφαρίσαμε , και από εκεί και πέρα όχι ότι δεν παίξαμε  καλά, πάλεψαν τα παιδιά μπορώ να πω αλλά βρήκαμε μια ομάδα που ήξερε τη ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο , πάλεψε το παιχνίδι μέχρι  το 90, μια ομάδα που κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη στην κατηγορία και δυστυχώς δεχθήκαμε ένα τέρμα ξανά και χάσαμε το παιγνίδι . Έχουμε περιθώρια βελτίωσης  πάρα πολλά, θέλουμε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να υπερπηδήσουμε τη θέση την οποία βρισκόμαστε και πρέπει όλοι να δώσουμε κάτι παραπάνω απ τον εαυτό μας .