Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΠΥΡΓΕΤΟΣ - ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2 - 3 (Δηλώσεις Προπονητών)

Ο προπονητής του Πυργετού κ. Χρήστος Γκάτας, δήλωσε στο Ράδιο Ελάσσονα 88.4: Καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά σ όλο τον κόσμο και καλή χρονιά με υγειά και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελασσόνας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Νομίζω ότι ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ανοιχτό παιχνίδι και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, αν και το γήπεδο δεν ευνοεί και τόσο πολύ. Όσον αφορά για την ομάδα μας είχε κατά διαστήματα που προσπάθησε να παίξει και ποδόσφαιρο να πιέσει τον αντίπαλο, ωστόσο δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα, έτσι το παιχνίδι πήγε στην παράταση που αν και παίζαμε ,από ένα σημείο και μετά, με παίχτη παραπάνω δεν το εκμεταλλευτήκαμε και δυστυχώς κάποιες κρίσιμες στιγμές, όσον αφορά της ευκαιρίες δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να τελειώσουμε τη φάση με κάποιο τέρμα.
Μοιραία το ματς οδηγήθηκε στα πεναλτι και εκεί είναι και θέμα τύχης , θέμα ικανότητας και έτσι αποκλειστήκαμε από τον επόμενο γύρο. Ωστόσο επικεντρωνόμαστε στο στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ελπίζω το 2011 να είναι πιο τυχερό για μας και για μια ακόμη φορά να δώσω συγχαρητήρια στην Ελασσόνα και να της ευχηθώ καλή συνέχεια και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα.


Απο την πλευρα του ο  προπονητής της Ελασσόνας κ. Κώστας Κολομητρούσης δήλωσε : Να δώσω συγχαρητήρια πολλά στους ποδοσφαιριστές, έδωσαν ότι είχαν καλύτερο απ τον εαυτό τους, πάλεψαν και στα εκατόν είκοσι λεπτά παρόλο ότι παίζαμε με δέκα ποδοσφαιριστές και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε, κλειστά και προσπαθούσαμε με αντεπίθεσης. Από τώρα και στο εξής και μέχρι το επόμενο παιχνίδι, προέχει πάνω απ όλα το πρωτάθλημα, αφήνουμε το κύπελλο, και πιστεύω με τις δυνάμεις που έχουμε και με την ομάδα που θα κάνουμε στην πορεία ακόμη πιο δυνατή, θα φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Ακόμα είναι νωρίς. Προσπάθεια απ όλους και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Τελειώνοντας να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σ’ όλους σας και πάντα επιτυχίες στην ομάδα της Ελασσόνας.