Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΕΡΟ ΑΕ - ΜΟΥΖΑΚΙ 2 - 0


  Με την γνωστή απαίτηση του προπονητή της Ελασσόνας, Κώστα Κολομητρούση, για γρήγορο και απλό ποδόσφαιρο, η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ , στην πρώτη επίσημη παρουσία του νέου προέδρου, κ. Ανδρέα Πάτση, πήρε μια εύκολη σχετικά νίκη,  απέναντι στο Μουζάκι με σκορ 2-0 και έδειξε για ακόμη μια φορά, πως μπορεί να ξεπερνά ήττες και να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, πάνω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα, του 4ου Ομίλου, της Δ΄Εθνικής.

 Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Μουζάκι και τον πάντα επικίνδυνο Κανιούρα, να χάνουν την πρώτη ευκαιρία, όταν ο επιθετικός των φιλοξενούμενων από την δεξιά πλευρά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, σούταρε αλλά ο Νούσιας (από τους κορυφαίους του αγώνα) απέκρουσε και αποσόβησε το γκολ για την ομάδα της Ελασσόνας. Στο 11' ο Κατσαβός άδειασε δύο παίκτες, άνοιξε στον Λιόλιο, ο οποίος μπήκε από τα δεξιά και με ένα ξερό σουτ έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα το φάουλ του Σιώμου απέκρουσε ο Νούσιας. Στο 32' η ωραία επίθεση που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με μόλις 4 πάσες (ο Νούσιας στον Σιαμαντούρα, εκείνος στον Βαίτση, ο επιθετικός της Ελασσόνας στον Σιαμαντούρα που έφυγε από τα αριστερά και ο νεαρός παίκτης των γηπεδούχων άνοιξε στον μόνο του Κατσαβό), δεν ειχε αποτέλεσμα, αφού ο Κατσαβός σούταρε επάνω στον τερματοφύλακα Ζήση. Το παιχνίδι μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου δεν είχε να επιδείξει κάτι περισσότερο εντυπωσιακό, με την ομάδα του Κώστα Κολομητρούση, να έχει κερδίσει κατά κράτος το κέντρο στον αγωνιστικό χώρο με τους Τζόλα, Κατσαρό και Χάμο να κερδίζουν τις προσωπικές μονομαχίες και να παίζουν απλά και γρήγορα.
Στην επανάληψη και μόλις στο 55' ο Τζόλας με σουτ, στο ύψος της μεγάλης περιοχής, θα εκμεταλλευτεί τον λάθος υπολογισμό του Ζήση, ο οποίος δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα από την εστία του και θα πετύχει εύκολα το 2-0 για την Ελασσόνα. Στο 75' ο Καρατζόλης θα σεντράρει και ο Λιόλιος θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα καταλήξει στο δοκάρι του Ζήση. Στην συνέχεια του παιχνιδιού και με δεδομένο ότι η θερμοκρασία έπεσε κατακόρυφα, οι παίκτες των δύο ομάδων δεν παρουσίασαν κάτι ιδιαίτερο με την Ελασσόνα να προσθέτει άλλους τρεις βαθμούς στο "τσεπάκι" της.


 Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Κουμπούρας , Σιαμαντόυρας από την ΕΛΑΣΣΟΝΑ, και για το ΜΟΥΖΑΚΙ Μπάλλας και Σιώμος.

Διαιτητές: Μπουμπουρή, Κολοκώτσιος, Γαλάνης

Π.Σ. Ελασσόνας ΝΕΡΟ Α.Ε. (Κ. Κολομητρούσης): Νούσιας, Λιόλιος, Καρατζόλης (90' Θανάσης), Κοτούμπας, Κουμπούρας, Φλώρος, Χάμος, Κατσαβός, Σιαμαντούρας (62' Βαλαώρας), Τζόλας, Βαίτσης (70' Μολάς)

Α.Ε. Μουζακίου (Π.Ταμπάκος): Ζήσης, Ζαραμπούκας, Καραμήτσος (64' Μαυρομμάτης), Σίμος, Ρόμπος, Κοτρώτσιος (64' Παπαστεριάδης), Μπάλλας, Κεχαγιάς, Κακούρας, Αναστασίου (72 Κίσσας), Σιώμος