Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΕΡΟ ΑΕ 1 - 4

Η ομάδα της Ελασσόνας  κατάφερε να πάρει ένα ακόμη  θετικό αποτέλεσμα εκτός  έδρας  κόντρα στη Λαμία την οποία νίκησε  με 4 - 1 .


Πρώτη απειλή στα καρέ της Ελασσόνας με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών αγώνα όταν ο Κάππος έπειτα από βαθύ γέμισμα θα κάνει την προβολή από το ύψος του μικρής περιοχής αλλά δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα ο Νούσιας να μπλοκάρει εύκολα.
Στο 13΄χαμένη ευκαιρία του Λαΐνα  όπου με εξουδετερωμένο τον Νούσια από μακρινή απόσταση δεν σημάδεψε σωστά στο σουτ του με τη μπάλα να περνάει εκτός εστίας.
Ωστόσο η ομαδα της Ελασσόνας ήταν  που πήρε  κεφάλι στο σκορ στο 14΄ με τον Χάμο έπειτα από φάση διαρκείας να κάνει ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή με τον Λέντα ωστόσο να αδυνατεί να μπλοκάρει τη μπάλα και από κοντά ο Κατσαβός να μην δυσκολεύεται να την σπρώξει στα δίχτυα και να γράψει το 0-1.
Η απάντηση για τη Λαμία τέσσερα λεπτά αργότερα όταν ο Πάνος από το χώρο του κέντρου θα γεμίσει στην περιοχή με εκτέλεση φάουλ με τον Καραντάθα στην πλάτη της άμυνας από κοντά να βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι και να τη στέλνει μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων άουτ.
Στο 26΄ πάσα του  Καρατζόλη  στον Μολά που βρίσκεται τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος όμως κατάφερε να μπλοκαρει τη μπάλα.
Νέα ευκαιρία για τη Λαμία στο 35΄ όταν ο Κάππος θα κάνει τη διαγώνια μπαλιά κόβοντας στα δύο την αντίπαλη άμυνα με τον Νάσιο να βγαίνει τετ α τετ αλλά ο Νούσιας την τελευταία στιγμή θα βγει και θα μπλοκάρει τη μπάλα.
Έτσι η ομάδα της Ελασσόνας πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους με το υπέρ τους 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελασσόνα ηταν καλύτερη και με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και αρκετά νωρίς  κατάφερε να διπλασιάση τα τέρματά της . Συγκεκριμένα στο 53΄ ο Κατσαβός θα κάνει την ατομική προσπάθεια από δεξιά και κερδίζοντας τις κόντρες θα περάσει δύο αμυντικούς και μπαίνοντας στην περιοχή θα ανατραπεί από τον Ζιάκα Α με το διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει άμεσα την παράβαση. Από τα έντεκα βήματα ο Φλώρος δε θα αστοχήσει και θα γράψει έτσι το 0-2 δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Η επόμενη επίσκεψη στα καρέ του Νούσια στο 60΄ όταν από δεξιά ο Μαντές θα κάνει ωραία σέντρα και ο Νάσιος θα πιάσει την κεφαλιά από καλή θέση αλλά η μπάλα θα περάσει εκτός εστίας.
Σε ρυθμούς προπόνησης στο 66΄ η Ελασσόνα θα καταφέρει να ανεβάσει το δείκτη του σκορ όταν ο Κατσαβός θα κάνει ωραία σέντρα και ο Χαμός με ωραία κεφαλιά δε θα αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Λέντα που έκανε άστοχη έξοδο για να γίνει έτσι το 0-3.
Δύο λεπτά αργότερα ο Χαμός θα σπάσει το τεχνητό οφ σάϊτ και θα βγει τετ α τετ θα καθυστερήσει και το σουτ του θα αποκρουστεί από τα σώματα των αμυντικών, ενώ στο 70΄ έπειτα από λάθος γύρισμα του Ζιάκα Α ο Τζόλας θα κατεβάσει όμορφα τη μπάλα ολομόναχος από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά δε θα κάνει καλό πλασέ σημαδεύοντας τον Λέντα που απέκρουσε με τα πόδια.
Δυνατή εκτέλεση φάουλ του Χαμού στο 75΄ από πολύ καλή θέση θα περάσει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λέντα, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Τσούκαλος γέμισε με φάουλ με τον Φώλα να βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι σε μια φάση που παραλίγο να βάλει αυτογκολ με τη μπάλα να φεύγει λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο.
Το κερασάκι στην θα βάλει στο 79΄ ο Τζόλας ο οποίος με μια φανταστική λόμπα θα κρεμάσει τον Λέντα πετυχαίνοντας το 0-4 με το ομορφότερο τέρμα στην αναμέτρηση, έπειτα από ωραία κάθετη μπαλιά του Κατσαβού.
Μια πολύ καλή φάση στο 83΄ για την Ελασσόνα με τον Καρατζώλη να κάνει μπαλιά 40 μέτρων και να βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Χαμό ο οποίος στην κίνηση θα πιάσει το πλασέ με τον Λέντα στο κέντρο του τέρματος να μπλοκάρει.
Η Λαμία σκόραρε στο 90΄ οταν ο Τσούκαλος έκανε το γύρισμα και ο Παρθένης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-4.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Μιχαηλίδης, με βοηθούς τους Νίκο Σοφό και Γιώργο Κεφαλά όλοι τους του συνδέσμου Βοιωτίας.

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης αντίκρισαν οι Θανάσης (17΄), Μoλάς (21΄), Πάνος (33΄), Κάππος (38΄),

ΛΑΜΙΑ: (Παναγιώτης Καλόγηρος) Λέντας, Μαντές, Ζιάκας Α, Αναστασίου, Πάνος(71΄ Χριστόπουλος), Κάππος, Λαΐνας(54΄ Ζιάκας Γ), Μαδούρας, Νάσιος, Παρθένης, Καραντάθας(54΄ Τσούκαλος).



ΕΛΑΣΣΟΝΑ: (Κώστας Κολομητρούσης) Νούσιας, Λιόλιος, Καρατζόλης, Θανάσης , Κοτούμπας, Φλώρος, Χάμος, Μολάς(65΄ Φώλλας), Βαλαώρας(73΄ Σιαμαντούρας), Τζόλας(79΄ Κουμπούρας), Κατσαβός.